E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Kaçtı' denilen Zelenskiy, sokaktan meydan okudu---

'Kaçtı' denilen Zelenskiy, sokaktan meydan okudu

'Kaçtı' denilen Zelenskiy, sokaktan meydan okudu
25 Şubat 2022 - 21:49 borsagundem.com

Zelenskiy, "Ülkeden kaçtı" iddialarına Kiev sokaklarından "Biz buradayız, ülkemizi savunuyoruz" ifadeleriyle yanıt verdi

Rusya'nın işgali altında olan Ukrayna'dan kaçtığı iddia edilen Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, hakkındaki iddiaları başkent Kiev sokaklarında çektiği bir videoyla yanıtladı. Zelenskiy, "Buradayız, Kiev'deyiz. Ukrayna'yı savunuyoruz" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün sabah Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Bu kararın ardından Rus ordusu farklı noktalardan ülkeye girdi, Ukrayna'nın dört bir yanında bombalar patladı, füze saldırıları gerçekleştirildi. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski, ülkelerini savunacaklarını belirtip seferberlik ve sıkıyönetim ilan etti.

KİEV SOKAKLARINDAN PAYLAŞTI

Hakkındaki ülkeden kaçtığı iddiaları sosyal medyadan yanıt veren Zelenski, başkent Kiev sokaklarından bir video paylaşarak "Herkes burada, Cumhurbaşkanı da burada. Çok yaşa Ukrayna, kahraman askerimiz çok yaşasın" dedi.

"BURADAYIZ, ÜLKEMİZİ SAVUNUYORUZ"

Videoyu Instagram hesabından paylaşan Zelenski, halkına "Buradayız, Kiev'deyiz. Ukrayna'yı savunuyoruz" mesajı da verdi.

NATO Ukrayna'ya hava savunma sistemi dahil daha fazla silah verecek

 

Alman istihbarat başkanı için Ukrayna'da özel operasyon

 

Putin'den Ukrayna'da darbe çağrısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ky25 Şubat 2022 23:23

    Bu savaş niçin savunma sanayisine öneö veeirmemiz gerektiğini gösterdi.Üst düzey silahlar geliştirmek için vakit kaybetmemiz gerekiyor.Çaydırıcılığı yüksek.İktidar ın da muhaleferinde bu bilinçte olması gerekiyor.Bu dünyada gücü yeten yetene.Rusyayı yiyeceklerini bilsede dk beklemezler.

  • hım26 Şubat 2022 00:31

    savunma sanayinde nükleyer silah yoksa bir anlamı yok eğer ukrayna elindeki nükleyer bombaları vermeseydi şimdi bunları yaşamayacaktı siha miha hepsi hikaye

  • Mucise Reis ;)25 Şubat 2022 22:55

     Suriyeli, Ümmetçi, Şehit olmak istiyorum diyen, peygamber efendimizi ağzına alan tiplerden çok daha iyi mücadelesini yapıyor ukraynalılar. Ukraynalı, Hem kadınlar, hem erkekler orduda mücadele ediyor. Düzenli ordu ülkelerini koruyor. Savaşın uzaması Putin ve Rus kayıpların iç gündem, baskı unsuru olarak kullanır. Şehir savaşlarında NATO silahları çok etkin olacaktır. Şehirlerden 1 - 3 km mesafeli roketler, modern gece görüşlü,zırhlı araçları yok eden mühimmatlar vb.., köprü ve şehir yolların mayınlanması gibi düşünülünce, Rusya  düzenli ordu ve hava güçlerini devreye alacaktır Ukrayna bazı roket ve hava savunma sistemleri şehir içlerine kuruyor.  Şehir savaşlarını Ukrayna da biliyor. Ukrayna şehir içlerine sistemlerini yerleştirmiş olmalı. Bekleme noktasını kendisi seçmiş. Ruslar hava güçlerini adım adım şehir üzerine kadar getirerek deneme atışları yapacak, hava savunmalarını test edecek belliki. Ordu/şehir savaşı başlayacak gibi.

  • AHMET ÖZBİR25 Şubat 2022 22:27

    BATMIŞ Batı dünyası, Ukrayna'nın İMHASINI tv.den seyrediyorlar, diğer yandan da içkilerini yudumlayıp zalim Rusya'yı kınıyorlar(!?), onlar da acaip bir şekilde "TIRSIYORLAR"(!) Bütün insanlığa ibretlik bir savaşla karşı karşıyayız. SAVUNMAMIZA YATIRIM YAPAN, İHA, SİHA'MIZI İMAL EDEN YİĞİTLERE kesintisiz düalarımızla...

  • Türkoğlutúrk26 Şubat 2022 11:00

    Sen git savaş.aliskinsin ABD uğruna savaşmaya.

  • Yorum25 Şubat 2022 22:14

    Şimdi ülkeni koruman ülken için savaşan kötü değil fakat günlerdir putinle konuşmak için her yolu denedin şimdide bunu diyorsun yani ülkenin insanını kandırma barış için görüşüyorum de insanları kandırma madem

  • Talk Show25 Şubat 2022 22:12

    Komedyen talk show da