E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den Ukrayna'da darbe çağrısı---

Putin'den Ukrayna'da darbe çağrısı

Putin'den Ukrayna'da darbe çağrısı
25 Şubat 2022 - 17:58 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, Güvenlik Konseyi'nde Rusya-Ukrayna arasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Rus ordusunun yaptıklarını takdir ediyoruz dedi. Ukrayna ordusuna seslenen Putin, "İktidarı ele geçirin" dedi.


Güvenlik Konseyi üyeleri ile toplantı yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusuna seslenerek hükümete karşı darbe çağrısında bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi üyeleri ile Ukrayna’ya yaptıkları askeri operasyona dair toplantı yaptı. Rus ordusunun Ukrayna ordusu ile değil milliyetçi gruplarla çatıştığını savunan Putin, “Ukrayna'daki çatışmalar Ukrayna'nın düzenli birlikleriyle değil, milliyetçi gruplarla sürüyor. Ukrayna’daki neo-Naziler, Kiev ve Harkov’da füze sistemlerini büyük şehirlerin merkezine yerleştirerek teröristler gibi davranıyorlar. Halka karşı sivillerin yaşadığı bölgelerde ateş açılmasını sağlıyorlar. Sonrasında da Rusya’yı sivillere saldırdı diye suçluyorlar” dedi.

UKRAYNA ORDUSUNA SESLENDİ

Sözlerinin devamında Ukrayna ordusuna seslenerek mevcut yönetime karşı darbe çağrısı ima eden Putin, “Ukrayna Silahlı Kuvvetleri askerine bir defa daha sesleniyorum. Neo-Naziler ve Banderacıların çocuklarınızı, eşlerinizi, yaşlılarınızı canlı kalkan olarak kullanmalarına izin vermeyin. Gücü kendi elinize alın! Görünen o ki, Kiev’de oturup Ukrayna halkını esir alan bir grup uyuşturucu bağımlısı ve neo-Nazi’ye kıyasla, sizinle bir anlaşmaya varmamız daha kolay olacak” ifadelerine yer verdi.

Putin'in 'masa' yanıtı piyasalarda heyecan yarattı

 

Putin'den jet hızında ‘masa’ cevabı

 

AB'den sert yaptırım: Putin ve Lavrov'un mal varlıkları donduruldu

 

Radara yakalandı: ABD, Rus askeri faaliyetlerini yakından izliyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berk26 Şubat 2022 12:33

    Sen kafayı mı yedin putin?! Adamlar ülkesini savunmak için asker olmuş, askerlik yapıyor, halk senin askerlerinle savaşıyor, asker darbe yapar mı lan sen deli misin? Ukrayna dayan, devlet başkanınız nasıl bilmiyorum ama ülkenizi satmayın, zaten de satacak gibi durmuyorsunuz, Allah yar ve yardımcınız olsun..

  • Ali26 Şubat 2022 09:30

    Ukrayna da bütün karizman sıfırlanacak Putin. 33 askerimizi Şehit ettiniz. Eminim belanı bulacaksın tabiki sadık adamın kadirov la beraber. Yüce Allah tüm mazlumların yardımcısı olsun. Ukrayna ya Zafer Nasip etsin.

  • BORSACI25 Şubat 2022 19:25

    mahlukatım ben diyor kalkıp başka devletlerde darbe yaptırmak namusuzlukdur.

  • Seçmen25 Şubat 2022 19:23

    İşgalciydin şimdi de darbeci mi oldun, dünyaya kötü örneksin.

  • Joni Joni 25 Şubat 2022 18:42

    Ama bu Joni tarzi

  • Bütün mesele bu25 Şubat 2022 18:38

    İşte budur iktidar gitmeden uzlaşmaz çünkü kendisine yakın değil..