E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJapon bakan yardımcısı Çinlilerden rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı---

Japon bakan yardımcısı Çinlilerden rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı

Japon bakan yardımcısı Çinlilerden rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı
25 Aralık 2019 - 10:13 borsagundem.com

İktidardaki Liberal Demokratik Partili Milletvekili ve Abe'nin kabinesinde kıdemli bakan yardımcılığı yapan Akimoto'nun Çinli şirketten kumarhane açılışı için rüşvet aldığı iddia ediliyor

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KARTAL25 Aralık 2019 16:44

    Ben japonları akıllı bilir idim.arkadaş gelsene bizimkilerden birazcık akıl alsaydın ya.bundan sonraki hayatında krallar gibi yaşar idin.gel bizlere ilgililerden dersler alın japon yayı kökünden götürseniz kimsenin ruhu dahi duymaz.

  • Meltem Kızılçam25 Aralık 2019 16:40

    bence tüm dünya da bu türlü iş yapmak isteyenler bizimkilerden ders almalılar.eğer gelip bizdeki derslere katsa idin kesinlikle yakalanmaz idi.çünkü bizler bu türlü işlerler alevere daleve götürme işlerinden dünya şampiyonluklarını kimseye vermiyoruz hep dünya lideriyiz.bak ahanda sıcak bir vaka ile karşılamadıkmı.bundan sonra bu türlü eylemlere girisecekler lütfen gelin tecrübeli bu kişilerdende konu hakkında dersler alabilirsiniz.hiç te yakayı ele dahi vermezsiniz.eğer verecek olsanız dahi bundan sıyrılma tekniklerini dahi sizlere öğretibiliriz.

  • ANK25 Aralık 2019 13:54

    işi bilmiyor gel Mansur abin den kurs versin

  • enayi25 Aralık 2019 13:39

    niyeyse hemen aklıma saat geldi 

  • Selahattin Ölmez25 Aralık 2019 11:23

    bence fazla önemsetilecek bir olay değil ki bakın bizlerde bir belediye başkanının bu rakamlardan daha büyük tehlike ile karşı karşıya olduğu söylenmekte ve mahkemeyede dir olay.