E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİSTİB'in Köşk seçimi değelendirmesi---

İSTİB'in Köşk seçimi değelendirmesi

İSTİB'in Köşk seçimi değelendirmesi
11 Ağustos 2014 - 02:06 borsagundem.com

Ali Kopuz: Demokrasimiz sınıf atladı, Türkiye yeni bir döneme girdi

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Türk demokrasisinin sınıf atladığını, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini belirtti.

Kopuz, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, cumhurbaşkanlığı seçiminde kazananın Türkiye olduğunu ifade etti.

Türk milletinin, son 12 yılda Türkiye'yi yöneten Recep Tayyip Erdoğan'ı, kendi oylarıyla cumhurbaşkanı seçmesinin son derece anlamlı olduğuna işaret eden Kopuz, şunları kaydetti:

"Bu seçimin kazananı milletimizdir. Türk milleti, oylarıyla başbakan seçtiği Erdoğan'ı bu kez de cumhurbaşkanı seçerek ülkenin yolunu açmıştır. Türk demokrasisi açısından önemli bir eşik geçildi. Cumhurbaşkanını halkın seçmesi sebebiyle Türkiye demokrasisi sınıf atlamıştır. Bu seçimle Türkiye yeni bir döneme girmiştir.

Daha etkili, daha güçlü ve kararlı bir cumhurbaşkanının, Türkiye'yi daha etkin yapacağına inanıyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu güç ve kararlılığa sahip olduğunu cümle alem biliyor. İş dünyası olarak istikrarın sürmesi, seçimin ilk turda bitmesinden dolayı memnuniyet içindeyiz. Seçim bitti. Artık işimize, aşımıza bakalım. 12. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı canı gönülden kutluyor, milletimize, devletimize, Türk ve İslam dünyasına hayırlı olmasını diliyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)