E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​İsterse TC ‘Kim‘liği alabilir---

​İsterse TC ‘Kim‘liği alabilir

​İsterse TC ‘Kim‘liği alabilir
26 Nisan 2014 - 14:31 borsagundem.com

Ankara'dan mesajın ardından bir açılım daha...

Tehcir mağduru Ermenilerin çocuk ve torunlarına TC vatandaşlığı verilmesi gündemde. Charles Aznavour ve Kim Kardashian gibi ünlüler Türk kimliği taşıyabilecek.Başbakanlık'ın ilk kez ‘tehcir’ kelimesini kullanarak verdiği taziye mesajının ardından bir açılım daha… Ankara'nın gündeminde 1915 olayları mağduru Ermenilerin çocuklarıyla torunlarına vatandaşlık hakkı vermek var. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkından yararlanabilecekler arasında birçok ünlü isim dikkat çekiyor: Annesi Adapazarı’ndan göç eden müzisyen Charles Aznavour. Ailesinin kökleri Kars’ın Karakale köyüne dayanan televizyon yıldızı Kim Kardashian. Dünyaca ünlü rock grubu System of a Down’un solisti, dedesi Kayserili-babaannesi Tokatlı olan Serj Tankian. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • grimm24 Mayıs 2014 01:36

    tabi tabi. kim kardaşyan türk kimliği alsın sonra doğup büyüdüğü yaşadığı ilk vatandaşı olduğu ülkeye girmek evine dönmek için amerikan konsolosluğundan vize alsın. kafalar mı güzel nedir ?

  • Borsacı26 Nisan 2014 16:35

    Bana göre Türk'üm diyen Türkdür. Çok detaya inen sonra pişman olur.