E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Yanal istifasının perde arkası---

İşte Yanal istifasının perde arkası

İşte Yanal istifasının perde arkası
09 Ağustos 2014 - 18:59 borsagundem.com

Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden Ersun Yanal camiada büyük bir şok yarattı. Peki istifanın perde arkasında ne var?

Dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan Soma'ya yardım turnuvasında önce Beşiktaş'a 1-0, ardından Chelsea'ya 2-0 yenilen Fenerbahçe'de mağlubiyetler iyice can sıktı.

Aziz Yıldırım'ın, turnuvadan önce düzenlediği basın toplantısında son dönemde Ersun Yanal-Aziz Yıldırım gerginliği ile ilgili basında yer alan haberlerle alakalı yaptığı toplantıda 'Ersun Yanal isterse gidebilir' sözleri üzerine akşam da alınan yenilgiler istifaya zemin hazırladı. 

Asıl olay ise Ersun Yanal'ın kulüpteki odası basketbol şubesinde görev yapan Nedim Karakaş'a verilmesi Yanal'ın istafa kararı almasında büyük pay sahibi oldu iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • omer10 Ağustos 2014 10:16

    Büyük başkan iyi ettin FB hali ne o oyun yok taktik yok mağlubiyetler belirli oyuncular gönderilebilir selçuk serdar bekir daha incelertekn bBülent uygun

  • omer10 Ağustos 2014 10:09

    Gecen sezon şampiyon olan takim üzerine koyarak gelir hicbir taktik yok belirli oyuncular gönderilir kayıt ortada yok boyle tatil yok celsideki sürme almanyada oynamis takimin da oynuyor emenike ne yapıyor soytarilikmi yapıyor disiplin sart

  • Ender DOSAN10 Ağustos 2014 00:56

    Aziz YILDIRIM ın olduğu yerde başarı bile olsa huzur olmuyor nedense