E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​İşte Trabzonspor'un 11'i---

​İşte Trabzonspor'un 11'i

​İşte Trabzonspor'un 11'i
12 Aralık 2013 - 21:52 borsagundem.com

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya'nın Lazio takımı ile deplasmanda karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya'nın Lazio takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, rakibiyle liderlik mücadelesi veriyor. Maçta Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak.

STAT: Roma Olimpiyat
HAKEM: Clement Turpin

İLK 11'LER;
LAZİO: Berisha, Biava, Radu, Cavanda, Novaretti, Felipe Anderson, Ederson, Onazi, Ledesma, Calde, Floccari
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Colman, Aykut Akgün, Malouda, Olcan, Alanzinho, Henrique


UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında Trabzonspor, liderlik için Lazio ile karşılaşacak. Grupta 5 maç sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ile 13 puan toplayıp 2. tura yükselmeyi garantileyen bordo mavililer, Lazio’ya yenilmemesi halinde ilk kez katıldığı Avrupa Ligi’nde gruptan lider çıkacak.

BORDO mavililer, İtalya’dan mağlup olmadan dönerse yenilmezlik serisini 14’e çıkararak G.Saray’ın 15 maçlık yenilmezlik rekoruna daha da yaklaşacak.

Trabzon, İtalyan rakibi karşısında kazanırsa art arda Avrupa’da 6. deplasman galibiyetini alacak.. Bu sezon, Derry City (3-0), D. Minsk (1-0), Kukesi (2-0), Limassol (2-1), Legia (2-0) maçlarından galip ayrılan Fırtına, Lazio’yu yenerse, 19 yıl önce İtalya’da kaybettiği maçın rövanşını alacak.

Trabzonspor’un bu zorlu maç öncesinde iki önemli eksik bulunuyor. Apollon karşılaşmasında sarı kart gören Didier Zokora, cezalı duruma düştüğü için Lazio karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Gaziantepspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Kadir Keleş de İtalya’ya götürülmedi. Mustafa Akçay bu nedenle mini bir revizyon yapmak zorunda kalacak. Rakip güçlü ama formsuz. Trabzonspor’un Avrupa zaferlerine bir yenisini daha eklemesi için önünde hiçbir engel yok.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)