E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Galatasaray'ın Karabük 11'i---

İşte Galatasaray'ın Karabük 11'i

İşte Galatasaray'ın Karabük 11'i
30 Eylül 2017 - 18:58 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında Karabükspor'u konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın 11'leri belli oldu

Galatasaray Karabükspor maçı ile birlikte bu akşam heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. Lig'de henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray sahasında Karabükspor'u konuk ediyor.

Galatasaray'da Sofiane Feghouli, geçen haftaki başarılı performansından sonra ilk defa bir lig maçında 11'de başlayacak.

KADROLAR

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Feghouli, Gomis

Karabükspor: Rybka, Kerim, Papp, Barış, Gaman, Skulason, Poko, Tanase, Grozav, Torje, Yatabare

Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında bu akşma evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor ile bugüne kadar 18 kez karşılaştı. Bu maçlarda sarı-kırmızılıların 10’a 3 üstünlüğü bulunuyor. Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda bu akşma 19.30’da Kardemir Karabükspor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 6 haftada sarı-kırmızılılar, 5 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda topladığı 16 puanla lider durumda bulunuyor. Kırmızı-mavililer ise 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda aldığı 5 puanla 16. sırada yer alıyor

Galatasaray ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig’de bu zamana kadar 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, 10 kez sahadan galip ayrılırken, Karabük ise 3 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 5 maçta ise kazanan taraf çıkmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)