E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'nin Grasshoppers 11'i---

İşte Fenerbahçe'nin Grasshoppers 11'i

İşte Fenerbahçe'nin Grasshoppers 11'i
18 Ağustos 2016 - 20:18 borsagundem.com

Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi eleme turunda İsviçre temsilcisiyle karşı karşıya geliyor

UEFA Avrupa Ligi eleme maçında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de İsviçre temsilcisi Grasshoppers karşısında mücadeleye başlayacağı 11'i belli oldu.

Fenerbahçe, Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet, Ozan, Salih, Emenike,Fernandao, Aaatıf 11'iyle sahada olacak.

Fenerbahçe Avrupa'daki 207. maçına çıkıyor. Sarı-lacivertli ekip, bugüne dek Avrupa arenasında yaptığı 206 maçta 74 galibiyet, 42 beraberlik ve 90 yenilgi yaşadı. Sahasında 102 Avrupa kupası maçı yapan Fenerbahçe, 50 galibiyet, 21 beraberlik alırken, 31 müsabakadan yenilgiyle ayrıldı. Fenerbahçe, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde girdiği 7 elemeden 6'sında turu geçen taraf oldu

Türk takımları ile İsviçre takımları Avrupa Kupaları'nda 26 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Türk takımlarının 14-7'lik üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe, İsviçre takımlarıyla dört kez karşılaştı (1G 2B 1M). İki eşleşmenin birini kazandı, birini kaybetti. Grasshoppers daha önce bir kez Türk takımlarıyla eşleşmiş ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Galatasaray'a elenmişti. Fenerbahçe Avrupa Kupaları'nda evinde oynadığı son beş maçta yenilmedi. 4 galibiyet, bir beraberlik ve bu maçların üçünde kalesini gole kapattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)