E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman kararı---

İşte Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman kararı

İşte Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman kararı
07 Kasım 2017 - 15:59 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin ligdeki talihsiz gidişinden sorumlu tutulan teknik direktör Aykut Kocaman için karar verildi

Fenerbahçe Kulübü, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın görevinin başında olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada  şu ifadelere yer verildi:

"04 Kasım 2017 günü, deplasmanda oynadığımız Osmanlıspor  karşılaşmasının ardından, maç sonucunun vermiş olduğu üzüntü ve duygu  yoğunluğu nedeniyle, Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman, ulusal  basın önünde birtakım ifadeler kullanmış  bu ifadelerden yola çıkarak  birçok iddia ortaya atılmıştır.
Gelinen noktada, Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Sayın Aykut Kocaman’dır ve hocamız bugünkü idmanda  takımımızın başındadır.
Kaybedilen puanlar, puan tablosundaki durum tabi ki hiçbir Fenerbahçeliyi mutlu edecek cinsten değildir  ancak unutulmamalıdır  ki, henüz kaybedilmiş bir şey yoktur. Geçmişte örneklerine şahit  olduğumuz gibi, futbol takımımızın geriye düştüğü zamanlar olmuş,  ancak büyük taraftarının koşulsuz desteğiyle ayağa kalkmasını bilmiş  ve şampiyonluk kupasını gururla kaldırmıştır. Bugün de hedefimiz  şüphesiz ŞAMPİYONLUKTUR. Kamuoyundan ve medyadan beklentimiz, dedikodu  haberciliği ve manipülasyonu bir tarz edinmiş gazetecilikten ziyade,  kulübümüzden yapılan açıklamalar baz alınarak gündem oluşturulmasıdır. Mevcut durumda, futbol takımımız, Sivasspor karşılaşması için  çalışmalarına Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman önderliğinde  başlayacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BENGIN07 Kasım 2017 20:33

    kocaman hoca ile başkanı da yollayalım konya spora beklemeye devam edin.

  • METIN ÇETİN07 Kasım 2017 20:27

    Aykut artik Aziz Yıldırım'ın esiridir. Takımda Aziz Yıldırım'ın eseridir. .Biz zavallı Fenerliler de Ali KOÇ' u bekleyeceğiz Teselliyi de basket takımında arayacagiz. ...

  • Ckync07 Kasım 2017 19:55

    Aykut Torku Konyaspor a hoş geldin. Bekliyoruz seni. Senin yerin Torku Konya

  • BENGIN07 Kasım 2017 17:49

    evet fb camiası hocaya çok güveniyor. fb maçını deplasmanda 2500 taraftar izliyor. oynattığı futbol o kadar mükemmel ki ancak bu kadar taraftar yer buluyor.

  • BENGIN07 Kasım 2017 17:41

    Gereğini yapmak 5 futbolcuyu kadro dışı mı bırakmak mı oluyor. İstifa bile etmeyi beceremeyen hoca bundan sonra takımı kökten nasıl değiştirecek acaba kendi buna inanıyor mu? Devam etmesi iyi oldu en fazla 1 ay sonra gitmesi kesin yanına da başkanı alıp götürür. Aykut hoca devamlı defans yaptırıyor ama yine olmuyor. Neden bu taktikte inat ediyor. Fb yense de yenilse de hiçbir takıma karşı defans yapmaz defans yaptırır. Hoca bunu ne zaman anlar acaba. Bundan sonraki maçlarda puan kaybı olduğunda gereği yapılıp her seferde 5 futbolcu kadro dışı mı kalacak?

  • Vahit ENGİN07 Kasım 2017 17:26

    Aykut hocaya güvenim tamdır.Fenerbahçe camiasınıda güvendiğini düşünüyorum. Camianın beklediği bence yönetimin kendini yenilemesidir.