E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte F.Bahçe'nin kadrosu!---

İşte F.Bahçe'nin kadrosu!

İşte F.Bahçe'nin kadrosu!
21 Ağustos 2013 - 17:13 borsagundem.com

Fenerbahçe, Londra’daki rövanş için avantajlı skor peşinde koşacak

Arsenal’i bu akşam Devler Ligi play off turu ilk maçında ağırlayacak olan F.Bahçe, Londra’daki rövanş için avantajlı skor peşinde koşacak. Sarı lacivertiler İngiliz ekipleri ile tarihi boyunca yaptığı 7 iç saha maçında 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve bir de beraberlik almıştı. Fenerbahçeli futbolcular bu akşam bu eşitliği kendi lehlerine bozmak için sahaya çıkacaklar.
Başkan Yıldırım ve yöneticiler de CAS duruşmasında ter dökecek.
Fenerbahçe bugün hem sahada hem de masada tarihi bir sınav verecek... şampiyonlar ligi play off turu ilk maçında Kadıköy’de İngiliz devi Arsenal’i ağırlayacak olan sarı lacivertliler, Londra’da 27 Ağustos’ta oynanacak rövanş için avantajlı bir skor peşinde koşarken, CAS’taki duruşma da bugün yapılacak.
MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Yobo, Kadlec, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow, Emenike
ARSENAL: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Wilshere, Ramsey, Walcott, Cazorla, Giroud
Sarı lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi’nde yer alabilmesi için sadece Arsenal’i elemesi yetmiyor. CAS duruşmasında da Fenerbahçe’nin zaferle çıkması şart. Özellikle Lozan’daki sınavın kaybedilmesi, Avrupa’ya veda anlamına geliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)