E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​İşte Ersun Yanal'ın derbi planı---

​İşte Ersun Yanal'ın derbi planı

​İşte Ersun Yanal'ın derbi planı
09 Kasım 2013 - 00:56 borsagundem.com

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın derbi taktiği belli olmaya başladı. İşte Yanal'ın derbi 11'i...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, derbi taktiğini belirledi. 
Deneyimli teknik adam savunmada Bruno Alves-Egemen Korkmaz tandemini bozmayacak. Yanal, bu iki oyuncuya duran topların hepsinde ileri çıkıp gol aramaları için de talimat verdi.  
İyileşen Gökhan Gönül sağ bekteki yerini alacak. Gökhan ile birlikte Caner Erkin her zaman olduğu gibi savunma hattını tamamlayan isim olacak. Kanatlarda sıkıntı yaşayan Galatasaray'a karşı Gökhan - Caner ikilisi sık sık hücuma destek verecek. 
Yanal'ın derbide kilit oyuncusu Raul Meireles olacak. Sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Portekizli, oyun kurucu rolünü üstlenecek. Meireles ile birlikte Emre Belözoğlu da zorlu maçta görev almaya hazır. Tecrübeli oyuncudan  rakip hücumculara sürekli olarak pres yapmasını isteyen Yanal, böylelikle Galatasaray'ın dengesini bozmayı amaçlıyor.
Orta sahanın 3. ve son ismi ise bir kez daha Mehmet Topal olacak. Tek ön libero oynadığında çok daha randımanlı bir performans gösteren tecrübeli oyuncu yine bu görevi üstlenecek. Yanal, Topal'ın özellikle Drogba'ya atılacak olan toplarda da savunmaya yardım ederek Galatasaray'ın hücum aksiyonlarını kilitlemesini planlıyor.
Ersun Yanal'ın hücum üçlüsünde Dirk Kuyt ve Moussa Sow ikilisinin ortasında güçlü fiziği ve direnci ile Pier Webo'ya forma vermesi bekleniyor. Nijeryalı golcü Emanuel Emenike'nin ise ilerleyen dakikalarda oyuna girerek hücuma tempo kazandırması Yanal'ın planları arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)