E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Emenike gerçekleri!---

İşte Emenike gerçekleri!

İşte Emenike gerçekleri!
16 Ağustos 2013 - 12:32 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin son transferiyle ilgili önemli bir detay ortaya çıktı

Sarı-Lacivertliler uzun süre peşinde olduğu Cardozo ile imza aşamasına gelmişti ancak Ersun Yanal, Nijeryalı'yı istedi, nedenlerini de belirtti.
Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de en çok gündemde kalan konulardan biri golcü transferiydi... Cardozo ve Emenike uzun süre Sarı-Lacivertliler'in görüşme halinde olduğu isimlerdendi. Hatta yöneticiler yakın çevrelerine, Cardozo transferinin bittiğini söylüyordu. Ancak bu transfere teknik direktör Ersun Yanal'ın engel olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli hocanın, transfer listesinde yer alan Emenike'yi tercih ettiği öğrenildi. Nijeryalı golcüyü hazır olduğu için kadrosunda görmek istediğini yönetime ileten Yanal'ın, "Cardozo bize hazır gelmeyecek, bir aydır çalışmıyor. Emenike ülkeyi tanıyor, futbolcuları ve takımları tanıyor. Hem Süper Lig hem de ülkeyle ilgili bilgisi var. Onun takıma daha çok katkı sağlayacağına inanıyorum" dediği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından Fenerbahçe Yönetimi, Cardozo ile görüşmeleri askıya alıp, Emenike'yle temasları hızlandırdı ve transferi bitirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)