E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Cimbom'un takip ettiği teknik adamlar---

İşte Cimbom'un takip ettiği teknik adamlar

İşte Cimbom'un takip ettiği teknik adamlar
18 Haziran 2014 - 09:07 borsagundem.com

Lucescu sonrasında Cimbom’da adaylar artıyor. Aslan, Hollanda ve Almanya ekolünün ünlü hocalarını yakın takibe aldı

Galatasaraybelirlediği yeni isimler için nabız yoklamaya da başladı... Başkan Ünal Aysal’ın Alman ve Hollanda ekolü üzerinde yoğunlaşacaklarını söylemesinin ardından 3 isim öne çıkarken AZ Alkmaar’ın hocası Dick Advocaat ilk sırada... Sarı-kırmızılıların yakından takip ettiği bir diğer teknik adam ise Ottmar Hitzfeld. İsviçre Milli Takımı’nı çalıştıran 65 yaşındaki Hitzfeld ile Dünya Kupası’nın ardından temasa geçilecek.

İsmi ortada olan ancak soru işaretleri bulunan iki teknik adam ise Joachim Löw ile Bernd Schuster. Löw’ün Türkiye’ye gelmek istemediğini menajeri ilk ağızdan açıklarken Schuster ise Beşiktaş’taki olumsuz performansıyla soru işaretlerine neden oldu. Schuster’in daha önce Türkiye’de çalışması avantaj olarak görülse de yönetimin bu isimler üzerinde bir kez daha görüşüp değerlendirme yapacağı öğrenildi. 

‘G.Saray’ın  menfaati için ayrıldım’

Göreve R.Mancini ile birlikte gelen Tugay Kerimoğlu da vedasını yaparken bu istifanın perde arkasını da paylaştı... Sarı-kırmızılılardaki görevine idari menajer Cenk Ergün ile yaptığı toplantının ardından nokta koyan Kerimoğlu, “Madem yeni bir ekip göreve geliyor, ben de G.Saray’ın önünü açmak için ve her zaman gurur duyduğum G.Saraylılık duruşu ile istifa ediyorum. 

BU istifa tamamen G.Saray’ın menfaati içindir. İhtiyaç duyulduğu 2 ayrı dönemde görev aldığım kulübümden bir diğer ayrılış sebebim ise yola tek başıma devam isteğidir. Artık teknik direktörlük yapmak istiyorum” diye konuştu.

Yönetimde teknik adam zirvesi

GalatasarayYönetimi dün olağan toplantısını gerçekleştirirken günden teknik adam görüşmelerine ayrıldı. Mancini’nin ardından listedeki isimler hakkında yönetim kurulu üyeleri bilgilendirilirken transfer edilmek istenen oyuncular da paylaşıldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)