E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte AK Parti'nin son oy oranı---

İşte AK Parti'nin son oy oranı

İşte AK Parti'nin son oy oranı
19 Ekim 2015 - 22:15 borsagundem.com

Mehmet Ali Şahin: "Şu anda AK Parti 7 Haziran seçimlerine göre 2-3 puan yükseldi. 276'yı birçok ankette aştık ve tek başımıza iktidara geliyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Şu anda AK Parti 7 Haziran seçimlerine göre 2-3 puan yükseldi. 276'yı birçok ankette aştık ve tek başımıza iktidara geliyoruz" dedi.

Şahin, Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki bir restoranda iş adamlarına hitaben yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.

Projelerin gerçekleşebilmesi için tek başına iktidar olmaları gerektiğini, buna en yakın partinin kendileri olduğunu belirten Şahin, "Muhalefet milletvekilli adayları da buralara geliyorlar, 'Şunu yapacağım, bunu edeceğim' diyorlar. Daha öncede söylüyorlardı. Söylediklerinin hiçbirini gerçekleştiremediler, çünkü bunları yapmak için iktidar olmak lazım kardeşim. 50, 60, 80 milletvekili çıkarmış bir partinin milletvekili adayı geliyor 'Şunu yapacağım bunu edeceğim' diyor. Yapamazsın kardeşim, senin iktidar olmaya imkanın yok ki, ne söylersen söyle havada kalır" diye konuştu.

Şahin, 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan sonucu iyi analiz ettiklerini ve verilen mesajları aldıklarını vurgulayarak, "1 Kasım seçimleriyle ilgili seçim beyannamemiz bizim 7 Haziran seçimleri sonucu hazırlanmış bir beyannamedir. Sosyal kesimin birtakım talep ve beklentileri var" ifadesini kullandı.

"Şimdi tekrar iktidara geldiğimizde tüm emeklilerimize 100 lira seyyanen bir zam daha vereceğiz" diyen Şahin, şöyle devam etti:

"Bu sizin sandıkta bize verdiğiniz mesajın sonucudur. Şimdi aramızda çalışan emeklilerimiz var burada. Çalışan emeklimizden Sosyal Güvenlik Destek Primi diye bir kesinti var, yüzde 15 civarındaydı. Bizden önceki hükümet döneminde getirilmişti işsizlikle mücadele amacıyla... Biz bunu geçen sene yüzde 10'a indirmiştik. Sandıkta bize mesaj verildi, 'Bunu tamamen kaldırın' diye. 1 Kasım'dan sonra bunu tamamen kaldırıyoruz inşallah. Çalışan emeklilerden kesilen 130 lira da artık kesilmeyecek."

"İKTİDARA TEK BAŞINA GELMEYE YAKIN PARTİ AK PARTİ"
Şahin, Türkiye'nin artık maceralara tahammülü olmadığını vurgulayarak, "7 Haziran'da tek başına iktidar çıkmayınca koalisyonlar da kurulamadı. 4 aydır ülkemizde siyasi bir boşluk ve belirsizlik var. 1 Kasım'dan sonra böyle bir belirsizlik olmamalı. Şu anda iktidara tek başına gelmeye yakın parti AK Parti. Diğerlerinin böyle bir imkanı yok. Ne CHP'nin ne de MHP'nin tek başına iktidara gelme imkanı var mı? Birinin 150, diğerinin 200 milletvekili ilave olarak çıkarması lazım" ifadesini kullandı.

Son günlerde yapılan anketlere değinen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şu anda AK Parti 7 Haziran seçimlerine göre 2-3 puan yükseldi. 276'yı birçok ankette aştık ve tek başımıza iktidara geliyoruz. Seçim zamanına kadar daha neler olur, inşallah olumlu ve lehe gelişmeler olur. İki ihtimal var, ya AK Parti tek başına iktidara gelecek, veyahut da yine bir koalisyon kurma ihtimali olacak. Kiminle nasıl kurarsın. Koalisyon hükümetlerinin ömrü uzun olmuyor, aralarında çekişmeler oluyor. Koalisyon hükümetleri döneminde ülke tek parti dönemleri gibi gelişip kalkınamamıştır. Aklımızı kullanalım. Hislerimiz ve duygularımıza göre değil, aklımıza göre hareket edeceğimiz bir seçimdir 1 Kasım tarihi."

"SANDIKTAN TEK BİR PARTİYİ ÇIKARMAK LAZIM"
Şahin, 2019'a kadar artık başka bir seçime tahammülün olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Tekrar koalisyon çıktı diye gelecek sene bir daha seçim mi yapalım. Her yıl seçim olan Türkiye'de ekonomi sorun yaşamaz mı? Şu an bile yaşıyor. O halde 1 Kasım'da sandıktan bir tek partiyi çıkarmak lazım, bu da AK Parti'den başkası değil. Hesabınızı, kitabınızı yapın, ölçün biçin, benim söylediğim noktaya geleceksiniz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can20 Ekim 2015 12:42

    Aklanmaktan korkmasalardi tek başına iktidar olabilme şansı vardı

  • Emekli20 Ekim 2015 05:10

    Büyük konuşma,o kadar kolay değil.

  • KARTALY32320 Ekim 2015 00:26

    ŞU YORUMLARI OKUYUPDA KİŞİLİK AKABİNDE KARAKTER VE SİYASİ DÜŞÜNCE ANALİZİ YAPANLARA GERCEKDEN ACIYIRUM..NEDENMİ BIRÇOĞU SADECE ZIRVA.

  • ha huhahuhahahahohohahioooo20 Ekim 2015 00:05

    Neymis şşş tek basina gidiyomuymusssss, ruyabadamiymişşs, 1 kasimda gorecezzz....

  • 3720 Ekim 2015 00:01

    Siz % 37 siniz 1 kasima kadar % 35, 36 lara dusseceksiniz, tek basina geliuoruz diyerek herkesi etkilemeye calisiyonuz, bence, amma bu miellet enoyi degil...

  • emekli19 Ekim 2015 23:32

    1 kasımda emekliler avrupadan dönecek kutuculara oy verecek rüyamı görüyorsun

  • HAHAHHAAAAAA19 Ekim 2015 23:14

    GECEN GÜN SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE PİSKOLOJİ İLAÇLARI KULLANDIĞIMI YORUMLADIM .ULENN O NEE VURUN KAHBEYE MİSALİ ÇAKALLAR ZIRVALAMAYA BAŞLA.ULEENN BEN HAYATIMDA BIRAK PİSKOLOJİ İLAÇI ŞURUP BİLE KULLANMADIM.........:))

  • Alp19 Ekim 2015 23:11

    Tek başına iktidar olursalar vay Türkiye nin haline!

  • Yola devam diyorlar19 Ekim 2015 23:08

    Aç tavuk kendini ambarda yem yerken görüyormus memet ali Şahin düne kadar sandık taşıma anayasa aykırı diyordu şimdi 276 diyor kediler trafoya girerse niye olmasın yolsuzluk ve arsizliga devam diyorlar hayırlısı olsun ana bu halk salak değil insanlar aç âsgari ücretle yaşasın bunlar kusana kadar yetim hakkı yesin kimse bunlara oy vermez hangisinin oğlu şehit olmuş veya askere gitmiş Şahin yaşlandi artık

  • ..:))19 Ekim 2015 23:06

    ULEN BEN AKP YE ÜYE OLURSAM 5 SENE SONRA MECLİSDE KOLTUK SAHİBİ OLURUM..:))

  • Byk19 Ekim 2015 23:05

    M.A.Şahin, mezarlıktan geçerken ıslık çalıyormuş gibi geliyor.

  • :))19 Ekim 2015 22:47

    ULENN AKP YE ÜYE OLACAĞIM..........:))

  • Muhtarları kandirin ama saraya gidenleri19 Ekim 2015 22:46

    O kadar şehit o kadar talan o kadar usulsüz atama israf gazeteci dogmek gazete basmalar ve medyayı karartmaniz Sayet 276 getiriyorsa demekki az kalmış artık ülke halkı da lastik botlarla avrupaya kaçmaya başlar 350 vekille ülkeyi kan golüne çeviren bur zihniyet artık 276 vekil de nd Gale getirir o kadar israf vd talana kimse göz yummaz kimse salak değil ben çalışayım siz sen ve liderin yesin olur ancak saraya gelen muhtar Kanar

  • asıl19 Ekim 2015 22:46

    Şahin'in sözlerinde seçmene tehdit var. Bu millet tehdide pabuç bırakmaz.

  • KARTALY32319 Ekim 2015 22:40

    YAVV BENİMDE SECMEN OYUM VARMI YAVV.ULEN CHP LİLERİN ABUK SABUK SAÇMA SAPAN GİRİŞİMLERİ BAZ ALINDIĞINDA AKP YE SECMEN OYUMU VERECEĞİM....

  • exper19 Ekim 2015 22:40

    Millet gözünü açtı, yolsuzluk, hukuksuzluk, yandaşçılık yapan, bitme noktasına gelen terörü tekrar hortlatan akp ye beklediğiniz oyu vermeyecek.

  • kalim19 Ekim 2015 22:32

    hadi ordan, geçen sefer de öyleydi yerle bir oldunuz, bu sefer yine aynı

  • Misafir19 Ekim 2015 22:31

    Rüya rüya,gerçekten rüya görmüş

  • Neden Arttı?19 Ekim 2015 22:25

    7 Haziran seçimlerine göre oylar neden arttı? Ülkede ne değişti? Verilen şehitler ve patlayan bombalar dışında değişen bişey varsa bize de açıklayın!!