E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da trafik durma noktasında!---

İstanbul'da trafik durma noktasında!

İstanbul'da trafik durma noktasında!
07 Kasım 2013 - 08:20 borsagundem.com

Anadolu-Avrupa yakasında meydana gelen kazalar trafiği felç etti. İşte yol durumu...

İstanbul güne yine trafikle uyandı. Anadolu-Avrupa yakasında meydana gelen kazalar trafiği felç etti. Bostancı-Küçükyalı arasında ölümlü trafik kazası meydana geldi, tüm şeritler kapatıldı. Maltepe E-5 yönünde araç ters döndü. Trafik durma noktasında. İşte kazalar ve trafiğin yoğun olduğu yollar...

-D100 Yenibosna-Çağlayan yönü araç arızası
-D100 Mecidiyeköy-Çağlayan yönü araç arızası
-Bostancı - Küçükyalı arası kaza. Tüm şeritler trafğe kapalı
-TEM Seyrantepe-Maslak yol bakım çalışması trafik yoğun
-Pendik'te iki servis minibüsü kaza yaptı, trafik yoğun
-Bahçelievler E-5 durma noktasında

KAZA ÜZERİNE KAZA
D-100 Karayolu Maltepe Adatepe mevkiinde saat 06.00 sıralarında peş peşe oluşan kazalarda bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi ağır yaralandı. Maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle sıkışık trafikte bekleyen tomruk kamyona aşırı hızlı olan bir araç arkadan çarptı. Çapmanın etkisi ile kamyonun altına giren araçta bulunan 3 kişiden 2'si araçta sıkıştı.

DURAKTA BEKLERKEN EZİLDİ
Araçta bulunana itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile çıkarılırken araçta bulunanların ağır yaralı olduğu öğrenilidi. Bu sırada emniyet şeridini kullanmak isteyen bir sürücü İETT durağında bekleyen bir kişiyi ezdi. Araç başka bir araca çarptıktan sonra bariyerlerin üzerine çıktı. Kaza sonucu durakta bekleyen Alparlarlan Tunalıberberler hayatını kaybetti.

İSTANBUL'DA YAĞMUR ETKİLİ OLDU
İstanbul’da sabaha karşı yağmur etkili oldu. İstiklal Caddesi’nde gezen bazı vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Güneşli bir haftanın ardından sabah saat 04.00 sıralarında İstanbul genelinde yağmur etkili oldu. Dışarıda bulunan vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşarken, kısa sürede yollarda su birikintileri oluştu. Vatandaşların metrobüs durağından yağmurdan korunmaya çalıştıkları görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)