E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da su durumu vahim!---

İstanbul'da su durumu vahim!

İstanbul'da su durumu vahim!
12 Mayıs 2014 - 14:57 borsagundem.com

İstanbul'da 1 haftadır aralıksız yağan yağmurlar ne yazıkki barajları ve su toplama havzalarını doldurmaya yetmedi

Son 1 haftadır aralıksız yağan yağmurların ardından Su toplama havzalarını yerinde gözlemleyen Ulkehaber.com'dan Ersun Giray Topçular acı tabloyu gözler önüne serdi.

Büyükçekmece su toplama havzasında bir zamanlar sular altında olan toprakların şimdi üzerinde yürünebildiği ve otların yetiştiği gözlemlendi. Üzerinden arabaların geçtiği köprünün altında bir zamanlar balık tutulurken şimdilerde yürüyerek karşıdan karşıya geçmenin mümkün olduğu acı tablo gözler önüne serildi.

26 Nisan'da ölçülen 30.91 oran 1 Mayıs'a kadar sürekli düşerek 30.22'ye geriledi. 30 Nisan'daki yağış sonrası bu oran 30.24'e yükseldi. Ancak 2 Mayıs'tan 9 Mayıs'a kadar bu oran yine sürekli düşerek 29.12'e geldi. Son yağan yağmurlarla bu oran 29.71'e çıktı. Ancak bu oran yine de son 10 yılın en düşük doluluk oranı oldu. Kuvvetli yağışların gelmemesi halinde İstanbul başta olmak üzere kuraklık tam anlamıyla kaosa sebep olabilir.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tarık12 Mayıs 2014 22:26

    pişkinler yine muhalefete suç bulurlar.

  • vatandaş 12 Mayıs 2014 16:37

    bence korkacak birşey yok, ankarada ( ankarada bana geldi ama istanbul dan emin değilim, kadir toppaşın tv de açıklamasına duydum) ve istanbulda seçimden önce belediye başkanları 2050 yılına kadar yetecek suyumuz var diye cep telefonlarına mesaj geçtiler, koskoca adamlar yalan söyleyecek değiller yaa!!!!!!!!!!!!!!!!