E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da kar ne zaman başlayacak?---

İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?

İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?
14 Ocak 2021 - 09:48 borsagundem.com

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre İstanbul'da kar yağışının yarın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İstanbul'da beklenen kar yağışı yarın başlayacak.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinde sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, Marmara’nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Trabzon, Rize, Artvin, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 'sarı' kodlu alarm verirken, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Trabzon, Rize, Artvin, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, rüzgarın Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklenirken, vatandaşlar da soba zehirlenmelerine karşı uyarıldı.

Borusan ve Akbank sorusu

 

Galatasaray'da kriz büyüyor

 

Gözler Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)