E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro Ekonomiİstanbul'da enflasyon yüzde 80---

İstanbul'da enflasyon yüzde 80

İstanbul'da enflasyon yüzde 80
01 Mayıs 2022 - 14:55 borsagundem.com

Türkiye enflasyonu öncesinde gösterge niteliğindeki İstanbul enflasyonu açıklandı.

İstanbul'da nisanda önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 11,36, toptan fiyatlar ise yüzde 5,33 arttı. Yıllık artış ise perakende fiyatlarda yüzde 80 olarak gerçekleşti.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (27)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • izzet BAŞ02 Mayıs 2022 16:02

    Başka yerde suçlu aramayın........ Sen kasanın boş olduğunu hissettirirsen., çakallara yem olursun.... Dünyada da eflasyon var diyerek yüzde 80 eflasyonu normalmiş gibi söylersen Türk milletinin aklıyla alay etmiş olursun...  Türkiye de mal mülk zenginin, onu da korumak fakir fukaranın işi.... Sonrada  Güzel sözlerle milleti aldat ve kandır..... BİLİM VE ORTAK AKLIN  EGEMEN OLDUĞU ÜLKE OLMAK DİLEĞİYLE İYİ BAYRAMLAR.....

  • Denetim yok02 Mayıs 2022 14:11

    İki hafta önce pazarda 15TL OLAN Domatesin aynı gün markette 29.90 TL OLduğunu gördüm. Ah şu marketler! Sömürüyor bizi sömürüyor Denetimi ben yapıyorum devlet nerede.

  • Cego02 Mayıs 2022 06:26

    İşte troller ve maaşlı akp itleri sahnede

  • baran02 Mayıs 2022 14:23

    Pkk iti dağdan inmiş kemiksiz mi kaldın!  Bak Cenabet hödüklerin  kapısına sana kemik versinler.  Bld nin maaşlı köpeği bak her yerde olur olmaz havlama sonra  dişlerini eline verirler. 

  • baran02 Mayıs 2022 00:44

    Bana bak edepsiz edep  edepten bahsetmen  gerekiyorsa  Osman Kavala nın ve Sansaryan ın itlerine anlat!  Ha onlar seni hiç ilgilendirmez tabi!  Ama beni ilgilendiriyor.  Senin gibi aşağılık olup görmezlikten de gelemem!  

  • manyak herif02 Mayıs 2022 00:13

    enflasyonun yukselmesini ve patlamasını destekliyorum.böylece çalışan ve emeklileler daha guzel ve okkalıca zam alıyollar.enflasyon ne kadar yuksek olursa o kadar iyidir.

  • Ky01 Mayıs 2022 22:59

    Her şey üretimhaneden pazara kadar fiyat denetimimde geçiyor.Sadece pazarı( market vb) denetlemek yüzeysel bir durum.üretim dağıtım tüketim noktasına kadar planlama olmalı yoksa herkes herşeyi fiyarlandırır.Bu eflasyonun birkısmı, diğer kısmına enerji üçretler vb etki ediyor.O da bu kadar etkilermi bilmem.

  • Yorum01 Mayıs 2022 22:17

    Paranız kagıtsa faiz olur enflasyon olur her şey olurha olmasın istiyorsan en verimli üretimi sen yapacan zamana yenik düşmeyecen

  • baran01 Mayıs 2022 21:28

    Türkiye de iç bir enflasyon  altılı ganyandan beter olamaz!   Küresel enflasyon var!  Bu açık mı açık!   Türkiye ye mahsus bir şeymiş gibi gösterip te ekonomi bezirganlığı yapmayın !  Maksadı ve niyeti gayet açık olan küreselci  alçaklar orman yaktırmak dahil her haltı denemekteler.  Sadece Türkiye de de değil Amerika da  dahi bunu yapıyorlar!  Dünya yı gıda sıkıntısı ve fakirliğin pençesine düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar!  8 milyarlık Dünyamız da 14 milyarlık gıda üretilmesine rağmen Afrika ve Asya nın bir çok ülkesinde insanlar bir deri bir kemik kalmış!   Türkiye bu ülkelerden biri hiç olmadı fakirlik olabilir ancak açlık var diyenlerin niyeti Türkiye de açlık ve kıtlık olmasını temenni etmesinden kaynaklanmaktadır.  Yapılan her şeyi yok hükmünde hatta yolsuzluk yapmış gibi göstermeye  çalışan bozguncu alçakların da akıbeti rezil perişan olmaktır.  

  • baran02 Mayıs 2022 11:47

    Onursuz kahpeler onurdan bahsedemez!  Tecavüzü normal sayan alçakların da onuru olmaz zaten.  Üstelik vahşice bir cinayete rağmen  maktulün yakınlarının bile tehdit edecek alçaklar yine bu onursuz kahpelerden çıkar!  Artık bunların nasıl bir onursuz alçak olup ta her türlü insanlık değerlerini nasıl istismar ettiğini siz bir düşünün! Yani bu yorumları okuyanlar! Yoksa bu aşağıdaki gavatın laftan falan anlayacağını düşünmüyorum.  

  • Fatih02 Mayıs 2022 10:02

    Onursuz alçak trol. Türkiyenin kaynakları AVM ve İnşaata yatırılırken nerdeydin? Yandaşa peş peş çekilirken sesin çıkıyor muydu? 

  • baran02 Mayıs 2022 00:12

    Edep ten bahseden ahmak!  Sabır ve şükür insan olmanın gereğidir.  Durduk yerde kalkınma olmaz!  Kalkınmanın da bir bedeli olur. 20 yıl önce paçalarının sıvayıp  çamurlu sokaklarda pis havalı gecekondularda  K in hastanelerinde ilaç kuyruklarında bekliyıordun ahmağın torunu!  Bu 1 Sana kriz küresel diyorum bana liyakattan bahsedecek en son kişi senin gibi cahillerdir.  İstanbul u Ankara yı  ne hale getirdiniz 2 yılda gördük önce bir utanman varsa ona bak.  İzmir tam bir keşmekeş  Altındağ, Eşrefpaşa, Kadifekale Tepecik Karabağlar  ve  tam bir çöplük ve bakımsızlık rezalet misali !  fakat sefil karakter ben memnunum diyor.  Liyakat öyle mi?  Seni soytarı seni.  Kim ısrarla cahillikte ahmakl ile küfründe inat ederse Allah belasını verir hiç kuşkun olmasın  Çok yakında 

  • MD..Edep..Edep.01 Mayıs 2022 23:05

    Trol 20 yıllık tek başına iktidarın söyleyeceği söz bu mu olmalı.. Sen açlık ve yoksulluğu Afrika kabileleri ile bu ülkeyi mukayese ederek mi tahlil ediyorsun.. Evet yolsuzluk yapıyorsunuz.. Millete sabrı tavsiye edip, Elin Almanının Mercedes, Wosvogen ve Audi araçlarını makam arabası yaparak yetim ve mazlumun malına çöküyorsunuz.. Zenginliği sadece kendinize has gösterip  adalet ve liyakatı gizliyorsunuz..  Her kim ki gerçeği örtüp hakikatı gizliyorsa Allah belasını versin emi..

  • Değildir01 Mayıs 2022 19:39

    Yok canum kedidir o kedi.

  • Eda01 Mayıs 2022 18:24

    3 puan faiz indiricem diye ekonomiyi batırdılar. Dolar 7 liradan 18 liraya uçtu bunların yüzünden. Mazot 7 liradan 25 liraya çıktı bunların yüzünden. Hala dırdırdır

  • Hehe02 Mayıs 2022 07:23

    Felan nascilar turemis hemen yuzde kac faizle para alip veriyon baros gerci sizin dinde hersey lidere gorediydi degilmi

  • baran02 Mayıs 2022 00:26

    Zırlama birader edep adap öğrenseydin zaten saçmalamazdın!  Demek ki şimdiye kadar lüks yaşamışsın kapatırsın doğal gaz borularının Kütahya. Soma kömür yakarsın!  Serseme bak sana ne ulan alemin namazından?  Son zamanlarda böyle cahil ve ahmak tipler her yerden mantar gibi çıkmaya başladı!  Hiç bir halttan anlamayıp her konuda ahkam kesen garip garip tipler! Bunlar ''Laf anlamaz ormancı''  tarzı tipler ne anlatırsan anlat sözü lafı lastik gibi esnetip ahmakça  açıklamalar yapmakta sakınca görmezler.  Madem sen Kuran okumuşsun insanların yozlaşmasının bir bedeli olduğunu bunu da hiç kimsenin engelleyemeyeceğini bilmen gerekir!  Allah ın kahrı gazabı gerçeği gizleyip ahmaklıkta ısrar edenleredir. 

  • MD..Edep..Edep.01 Mayıs 2022 21:23

    Akın ne faizi be.. Paranın alım gücü mü arttı veya sen paranla geçen yıl 1 ton demir alırken bugün 1 ton 50 kg.mı alıyorsun.. Aloo faiz dediğin o fazla para ile paran da reel bir  artış olmuyor.. Bi de sen namaz dahi kılmıyorsun.. Kıldığın namaz da zikretmiyorsun, Kuranı da bilmiyorsun hemşerim.. Riba'yı faiz olarak çeviremezsin..  Kardeşim bak Kuranın bu konudaki temel yaklaşımı, ne borç veren ne de alan kişi mağdur olmayacak.  Ben de faiz denilen olguya sıcak bakmam ama hemşerim madem daha hakkaniyetli sistem kur milleti mağdur etme..

  • Akın01 Mayıs 2022 19:56

    Faiz haramdır bizde Müslümanız. Evet inanmayan için zor ama geçici gördüğümüz bu fani hayatta faiz demek bize yakısmaz ama ekonomi programını eleştiriyorum

  • 😂01 Mayıs 2022 19:39

    Altınaydırda indiremediler korkudan

  • El Turko01 Mayıs 2022 18:12

    Dalga mı geçiyorsunuz en az yüzde ikiyüz enflasyon var. Milletle alay etmeyin ayıp ayıp.

  • borsacı01 Mayıs 2022 17:09

    isteyen istedigi kadar millete iteliyor başı boş bir ülkede yaşamak günden güne zehir oluyor.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ01 Mayıs 2022 15:10

    bu enflasyonu kralı gelse söndüremez kimse kusura bakmasın.

  • Fatih02 Mayıs 2022 10:05

    Neden söndüremesin? Peş peş adam kayırma, milletin parasını inşaat ve AVM ye gömmezsen neden sönmesin? 

  • Sosyolog 01 Mayıs 2022 19:55

    Rakamsal olarak kendiliğinden sönecek fiyatlar aynı kalacak baz etkisi güzel şey

  • He!01 Mayıs 2022 19:40

    Onderece yaktılar yani memleketi mevcudat

  • Muro01 Mayıs 2022 16:25

    Siiiiiiiyeeeaaahhh