E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSürmanşetİstanbul ve Ankara’da gergin gün---

İstanbul ve Ankara’da gergin gün

İstanbul ve Ankara’da gergin gün
13 Ekim 2015 - 16:42 borsagundem.com

97 kişinin can verdiği bombalı saldırıyı protesto yürüyüşlerinde olaylar çıktı.

97 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı protesto yürüyüşleri İstanbul’da polisle grupları karşı karşıya getirdi. Bir çok yerde arbede yaşandı. Ankara’da ise katliam alanına bırakılan karanfilleri tekmeleyen bir kişi sert tepkileri üzerine çekti, dövüldü.

Sendikaların çağrısı üzerine Sirkeci ve Aksaray'dan Beyazıt'a yapılacak "Ankara'daki terör saldırısına protesto yürüyüşü"ne katılmak isteyen gruplara polis izin vermedi.

*Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden Beyazıt'a yürümek isteyen grubu,  polis kalkanlar ile engelledi. Kalabalık ile polis arasında arbede çıktı.
 


*Kadıköy'den Eminönü'ne geçmek isteyen gruplara güvenlik güçleri engel oldu. Kadıköy İskelesi'nde ve çevresinde önlem alan polis dört kişiyi yaka paça gözaltına aldı.
 


*Sirkeci'de de kalabalık bir grup yürüyüş için toplandı. Grup bir süre sonra oturma eylemi yapmaya başladı.
 
*Ankara katliamının yaşandığı Ankara Garı önünde yapılan anmada bırakılan karanfilleri kimliği bilinmeyen bir şahıs gelip tekmeledi. Karanfilleri tekmeleyen adam bir grup tarafından tekme tokat dövüldü. Neden karanfilleri tekmelediği sorulan adamın "Moralim bozuk ya" dediği görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siz ne dersiniz.13 Ekim 2015 18:14

    Pkk nin silahi azaldi.militani azaldi.kış geldi çaresiz.baris istiyorki tekrar toparlansin. Ama ne acidirki bir gurup tam da o gun hemde ankaranin göbeginde baris yuruyusu yapiyor. Sanki devleti ve askeri pkk. İle barisa zorlarcasina.

  • fatih islambul13 Ekim 2015 16:54

    TERS OLAN TÖRÖRE DESTEK OLANLARIN TÖRERİN KAYNAĞI OLANLARIN TÖRERE TEPKİ YÜRÜŞÜ YAPIP TÖRÖR ESTİRMESİ.. BU ÜLKEYE YENİ ANA YASA YENİ KANUNLAR GEREK BU TİP OLAYLARA DESTEK OLAN KATILANLARA BÜTÜN HAKLARDAN MEN EDİLMELİ EVLERİ YIKILMALI.