E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyeti'nde deprem---

İstanbul Emniyeti'nde deprem

İstanbul Emniyeti'nde deprem
18 Aralık 2013 - 17:25 borsagundem.com

Dün başlayan oparasyonların etkisi sürüyor, bugün görevden alınan 5 emniyet müdürünün ardından Çapkın'ın yardımcılarına büyük şok...

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın 2 yardımcısı, Organize Şube'de görev yapan 2 müdür yardımcısı ve Mali Şube'de görev yapan 2 müdür yardımcısı mevcut görevlerinden alındı.
Büyük Rüşvet adı verilen operasyonu yürüten şubelerden Organize Suçlarla Mücadele Şubeden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı, Mali Suçlarla Mücadele Şube'den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun, Organize Şube Müdür Yardımcıları Şenol Demir, Ahmet Kalender ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcıları Yasin Topçu ve Kazım Aksoy'da görevden alındı.
Sabah saatlerinde 5 şube müdürü de görevden alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KAÇAKLAR.19 Aralık 2013 00:11

    Abdullah küçük kafalılar demişsin operasyonlar örtbas olur sizin gibi cahiller diye yaznmışsın sen hala erdoğana yalakalık yap hayal bile edemezsiniz diyorsun evet bunların rüşvet toplayacaklarına hatta ve hatta bu yaptıklarını vede onlara çanak tutanları HAYAL BİLE Edemezdim evet hayaldi ama gerçek oldu.bu 2013 senesi onlar için neyazıkki HIRSIZI korumak adına tez oldu vede tarihe geçti.belkide başbakan bunlardan çok rahatsız oldu ama birkere yere tükürdü ve o tükürüğü yalıyamıyor.onların pislikleri yüzünden adam millete kendini rezil etti .ben olsam kendimi küçültmem kim ne yaptıysa cezasını hemen çeksin derdim vede milletin güvenini alırdım.

  • vatandaş18 Aralık 2013 22:56

    hala bu partiye oy verenler var ya acıyorum ya onlar asgari ücretle geçinmeye çalışıp hala oy veriyorlar hep ilkkokul mezunları veriyor zaten

  • Pes18 Aralık 2013 22:06

    Bakanın oğulları,bankanın müdürü eşek yüküyle parayı götürmüş, içişleri bakanı hala istifa etmiyor.Bu ne pişkinlik arkadaş? Kendi istifa edeceğine Emniyet müdürlerini görevden alıyor.

  • dış mihraklar18 Aralık 2013 21:59

    3-5 milyar dolarlık yolsuzlukların lafı olmaz geçen gün gördüm fatihte küçük tarihi bir caminin bahçesi imara açılıp apartman dikilmiş duvarı caminin duvarına yapışmış hoşuma gitti boş arazi ekonomiye kazandırılmış ilerde meydanda büyük bir cami vardı onun da yeri değiştirilip oraya harika bir avm olur arazisi ekonomiye kazandırılır 2023 de dünyada ilk ona gireriz diye düşündüm tabi dış mihraklar izin verirse

  • ibo18 Aralık 2013 21:55

    tuzuda kokuttunuz

  • ALİ18 Aralık 2013 21:42

    BUNLAR YOLSUZLUK YAPMASA 2023 Ü BEKLEMEDEN İLK 10 A GİRERİZ

  • abdullah18 Aralık 2013 21:34

    etekler tutuşmadı küçük kafalı yorumcular görevden alır operasyonları ört pas eder olur biter bu kadar her şey türkiye nin ilerlemesi içindir. türkiyenin ekonomisinin nereye gittiğinin farkında değilsiniz ve 2023 deki ekonomide ki hedef ilk 10 girmek ama sizin buna kafanız çalışmaz iç ve dış düşmanlar anladı sizin gibi cahiller anlamadı ideolojik bakarsanız bu başbakanı anlayamazsınız ister hazmedin ister hazmetmeyin ama bunu yapan bir müslüman sizinkiler başbakanımızın yaptığını hayal bile edemez biraz okuyun ve gerçekçi bakın önüne gelen habersiz operasyon yapamaz burası muz cumhuriyeti değildir.

  • bundan böyle AKP ye oyum yok.18 Aralık 2013 19:15

    Bu dünyada ALLAH bile doğruların yanında değilş nerede pislikler var allah onlara daha fazlasını veripte gerideki kullarını imtihan ediyor ama bizler allahın kulları bizlerinde biryere kadar sabrı var bizler PEYGAMBER Değilizki bukadar sabırlı olalım neden bu 5 emniyet görevlisi görevlerinden alındı doğruları yaptılar diyemi yoksa birilerinin canını yaktıkları içinmi ALLAHTAN dilerim bu operasyonu bozanların hepside yarın birgün hepside kanun karşısında hesap verirler bülent arınç diyorki neden üstlerine bilgi vermeden bu işler yapıldı yokya haber verselerdide üst bürokratlar evlatlarını arayıp elinizdeki herşeyi yok edin diye emirler verilirdi ve herşey ört bas olurdu işte sizlerdeki zihniyet bukadar sizler milleti enayimi sanıyuorsunuz.hangi okulu okudunuz bilmiyorum ama bir İLKOKULDA okuyan çocuğun kadar kafalarınız okadar çalışıyor.

  • TT18 Aralık 2013 18:29

    Etekleri tutuştu ne yaptıklarını neye saldıracaklarını nasıl örtbas edeceklerini şaşırdılar:)

  • organize18 Aralık 2013 18:20

    türk milleti hakettiği gibi yönetilmeye devam edecek gibi... ortada bir yolsuzluk ve rüşvet var. kimse bunun ayıbını konuşmuyor... AKP adı geçen bakanları aklamnaya çalışacağına istifa ettirse oyları ikiye katlanır... ama temiz toplum temiz türkiye sadece bir hayal... yazık çok yazık...

  • BİLGİN18 Aralık 2013 17:54

    HALLEDİLMEZ DEVLET YAPISINDAKİ ÖRGÜT BULUNMALI KOLİ KOLİ PARALAR SADECE BİR İDDİA

  • Cesur Yürek18 Aralık 2013 17:53

    Başbakanımız gereğini yaptı.

  • BİLGİN18 Aralık 2013 17:46

    HALLEDİLMEZ DEVLET YAPISINDAKİ ÖRGÜT BULUNMALI KOLİ KOLİ PARALAR SADECE BİR İDDİA

  • salih18 Aralık 2013 17:35

    Bu müdürlerin görevden alınması ile çözüm halledilecekmi. İnternette koli koli paralar bunlar hayalmi yoksa rüyamı görüyorum.Vah halimize vah.