E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail basını: Netanyahu 'darbeden' endişeleniyor---

İsrail basını: Netanyahu 'darbeden' endişeleniyor

İsrail basını: Netanyahu 'darbeden' endişeleniyor
27 Kasım 2023 - 22:58 borsagundem.com

İsrail'in haber sitelerinden Ynet, Başbakan Netanyahu'nun partisi içinde kendisine darbe yapılmasından endişelendiğini, bu yüzden milletvekilleriyle görüşüp nabız yokladığını yazdı

İsrail basınından konuşulacak iddia! Netanyahu darbeden korkuyor
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, başkanlığını yaptığı Likud Partisi içinden kendisine darbe yapılmasından endişe duyduğu belirtildi.

İsrail'deki Ynet haber sitesine göre, parti içinden kendisine darbe yapılmasından endişelenen Netanyahu, nabız yoklaması için meclisteki Likud Partisi milletvekilleriyle görüştü.

PARTİ İÇİNDE NETANYAHU'NUN GÖREVDEN ALINMASINA İLİŞKİN 'GİZLİ TARTIŞMA' İDDİASI

Likud Partisinden adı açıklanmayan bir yetkili, Netanyahu'nun, kendisinin yerine başkasının geçeceğinin konuşulmasından endişe duyduğunu ve partide bu fikirde bir grup bulunmadığından emin olmak istediğini söyledi.

İsrail siyasetinde Başbakan'a yöneltilen "Gazze savaşı ve 7 Ekim felaketinin sorumluluğunu üstlenmesi" yönündeki çağrıları hatırlatan yetkili, son günlerde Likud'da Netanyahu'nun görevden alınmasından sonra ne yapılacağına ilişkin gizli bir tartışma yaşandığına işaret etti.

Önde gelen Likud yetkililerinden biri de partinin, Netanyahu'nun yerine başka bir aday çıkarmak suretiyle hükümetten güvenoyunun çekilmesi olasılığını tartıştığına dikkati çekti.

Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü

 

Gazze'deki savaşın İsrail'e maliyeti 50 milyar doları bulabilir

 

ABD Başkonsolosluğu İrtibat Görevlisi Metin Topuz tahliye edildi

 

Görüşmeler sonuç verdi: Hamas ve İsrail arasında ateşkes uzatıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)