E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİSMOB bugün kapılarını açıyor---

İSMOB bugün kapılarını açıyor

İSMOB bugün kapılarını açıyor
28 Ocak 2014 - 05:56 borsagundem.com

İstanbul Mobilya Fuarı CNR'da 2 Şubat'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) kapılarını açıyor. 28 Ocak-2 Şubat arasında açık kalacak fuar, Türk mobilya sektörünü  10’uncu kez buluşturacak. CNR Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara bu yıl 100 bin ziyaretçi bekleniyor. 200 civarında firmanın yer olmadığı için fuara katılamadığı bildiriliyor. Fuara, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda; BAE, Bahreyn, Belçika, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fas, Fransa, Hollanda, Irak,  İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Romanya, Rusya, S. Arabistan, Ürdün ve Yunanistan’dan alım heyetleri de gelecek.

PENCERE, KAPI, CAM 12 MART'TA

Pencere, Cam ve Kapı 2014 Fuarları, 12-15 Mart’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. TÜYAP tarafından eşzamanlı düzenlenen fuarlar, sektörün önde gelen üreticilerini yurt içinden ve yurt dışından profesyonel ziyaretçilerle buluşturacak. 2013’te 22 ülkeden 595 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen fuarlara çok sayıda yabancı alım heyeti bekleniyor. Son 3 yılda yabancı ziyaretçi sayısında yakaladığı büyük artış ve ziyaretçi kalitesiyle dikkat çeken fuarlara ilgi bu yıl da büyük. Bu yıl 60 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçi katılımı tahmin ediliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)