E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsmailağa Cemaati kime oy verecek?---

İsmailağa Cemaati kime oy verecek?

İsmailağa Cemaati kime oy verecek?
30 Ekim 2015 - 16:07 borsagundem.com

İsmailağa Cemaati kime oy vereceğine dair açıklama yaptı

İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden olan ve Milli Görüşe yakınlığıyla bilinen Mehmet Talu, yaptığı açıklamada kendisinin de içinde bulunduğu ve İsmailağa'nın ehil hocalarıyla yapılan istişare sonucu, "Oyların Saadet Partisi'ne değil AK Parti'ye verilmesinin daha isabetli olacağı" yönünde bir karar alındığını ifade etti.

Sosyal medyaya yüklenen kayıtta İsmailağa’ya bağlı isimlere yönelik mesaj veren Talu, şunları söyledi:

“Biz Milli Görüşçüyüz. Ancak Saadet’in geldiği nokta ve ülkenin de içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurularak AKP değil Başbakan’a oy verilmesi yönünde bir görüş ortaya çıktı. Arzu eden bu görüş doğrultusunda oy kullanabilir. Ama dediğimiz gibi Başbakan’ın desteklenmesi yönünde karar aldık. Çünkü AKP bir kitle partisidir, bizi temsil etmesi mümkün değildir. Ancak Saadet’in ne yazık ki bugünkü durumu, tutumu, ülkenin durumu… Bugün artık hükümet değil devlet hedefe alınıyor. O yüzden böyle bir karar ortaya çıktı.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ak01 Kasım 2015 08:26

    Yazıklar olsun ismail aga cemaatine. Aklı sıra akapeye degil başbakana oy vercekmiş. Hadi ordan satıldınız mı. Rabbim buyuk.

  • turikat01 Kasım 2015 02:12

    Ne kadar tarikat turikat varsa hepsinin Allah belasını versin İnşaallah.

  • takiyesiz bir din31 Ekim 2015 23:30

    Atatürk boşuna tekke ve zaviyeleri kaldırmamış zamanında dini bir dernek bile bu kadar parti reklamı yapıyorsa bu ülkede dinin ne kadar sömürüldüğünün en güzel örneğidir.

  • DİN TÜCCARLARI.31 Ekim 2015 23:20

    İŞte bunların yüzünde DİNİMDEN vede müslümanlıktan nefretettimkıyamet günüde yüce ALLAHA diyeceğim bu insanlar çıkarları için ülkelerini bile düşünmden satanlar hep bilzeri ezdiler bunlardan hakkımı haram ediyorum ve bublar yüzünde islam dininden bile nefret etmemi sağladılar artık en iyisini sen bilirsin ALLAH,ım.Bunların hepsinide CEHENNEME yolla YARABBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.

  • OKUDA ŞAŞIRMA.31 Ekim 2015 23:17

    ŞU YUKARIDAKİ RESME BİR BAKIN ARKADAŞLAR BİZLER ACABA sudiarabistandamı YAŞLIYORUZDA BİZLERİN HABERİ YOK ALLAH,ım hepinizi yok eylesin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. borsa gündemde akp YE değnekçilik yapıyor yazdığımız yazıları neden yayınlamıyorsunuz bukadarmı korkuyorsunuz bu seçimlerde zaten küllehlerı ters giyecekler ama bundan sizlerde nasibinizi alacaksınız.

  • cübbeli KAÇAK.31 Ekim 2015 23:03

    Nekadar cemaat varsa ALLAH hepinizi yok eylesin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.bunu okuyunda sizlerde deyin ağzınızlan AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

  • bitmediler31 Ekim 2015 15:30

    bu din sömuruculerinden illallah

  • yaynlayın erkekseniz31 Ekim 2015 13:50

    cübbelinin sohbetinde kastettiği, efendimize hakaret eden parti bakan kimdir? kuranla dalga geçenler, efendimizle ilgili ala açıklamlar yapanlar kimidir... bunlar neyapacaksnz...

  • barrla31 Ekim 2015 09:02

    Sadece bu cemaat deģil diğer cemaatlar olarakta karar aldık Akp destekleyecegiz.Hey kuzular

  • mayın30 Ekim 2015 20:24

    görüyorumki tc vatandaşı kimliği taşıyıpta teröre sırtını yaslayanlara oy verecek 1 kişi bile olsa teröre bulaşmış olur bu cok üzücü

  • tek suçlu akp dir30 Ekim 2015 18:15

    hdp yi bu duruma getiren chp değil akp dir. akp nin hdp ile tek derdi tek başına iktidar olmasını engellemesidir yoksa esas terör destekçisi parti akp dir. chp ye kızmalarının tek sebebi terör değil tek başına iktidar olmalarını hsp ile engellemeleridir. kaçakçılık doğuda serbest, adamlar güvenlik güçleri bile va. Yıllarca akp ses etmedi ne zxaman ki baktı iktidar olması tehlikede veryansın ediyor chp ye hdp ye

  • ülkeme bak30 Ekim 2015 18:13

    trabzon rize tayfası ne olursa olsun akp yi yani rizeli erdoğanı destekliyor. yani o zaman nefret ettiğim hdp ye de kızmamamız lazım. o da kendi bölgesinden oy alıyor. türkiye partisi yok şu an. laz rant partisi, onun destekçisi belki koalisyon bile yapacağı sözde milliyetçi ama alakası olmayan bir parti, atatürkle alakası olmayan, sosyal demokratlıktan uzaklaşmış bir parti ve terörü destekleyen bir parti var şu an meclise girecek.

  • DİN-SİYASET-ÇIKAR30 Ekim 2015 18:04

    İNŞALLAH CEHENNEMDE BİR BİRİNİZİN AYAKLARINI GIDIKLARSINIZ....

  • İnanmayan vatandaş30 Ekim 2015 17:56

    Ismailaga iyi düşün bak feto ne geldi bunlar yüzünden adamın malını medyasını ve parasini kullanıp iktidar oldular sonra feto terör örgütü yapıp şimdi kara bultenle nerde olduğunu sorup duruyorlar bak Silifri boşaldı seçim sonrası sizinde başınıza aynı olaylar gelebilir iyi düşünün Obama dahi secim ekibini hdp vermiş adamlar birsey biliyorlarki hdp yardım ediyorlar sende gel chp oy ver mutlu mesut yasa ülkede bunlar seçim sonrası anam izdan emdigimiz sütü burnumuzdan getirirler ülkede istikrar için oyunu Bahçeli ye ver

  • vatandaş30 Ekim 2015 17:21

    himmete muhtaç bir dede, kaldı ki gayriye himmet ede.....

  • Sayın exper30 Ekim 2015 17:19

    Yokyok o sehit kardeslerimizin kanı hdp ile onu destekleyen chp ye bogazlarina kadar bulasmis durumda. Chp artik ataturkun partisi deyil dedelerin partisi. Siz hdp yi yok sayamazsiniz

  • Rezzab30 Ekim 2015 17:16

    nedir bu cemaatler ya...insan cemaatsiz dinini yaşayamaz mı? illa ki sömüren bir gruba bağlanması mı lazım?

  • Byk30 Ekim 2015 17:09

    Yıllardır İstanbul Fatih'te Çarşamba mahallesi deyince ilk akla bu cemaat gelir,çözülemeyen cemaat içi cinayetleriyle.Kendine en uygun destekleyecek partiyi bulmuş,kan uyuşması var.

  • Bu haci hocalarin pesinden gidenlerin ....30 Ekim 2015 16:31

    Bitmedimi bu cematler!!!

  • exper30 Ekim 2015 16:29

    Sıra kendilerine gelmesin diye yapılmış açıklama. Korku böyle bir şey...Yüzlerce şehidin kanı sizlerin de ellerine bulaşacak. Hesabını Allah sorsun.

  • Göktuğ30 Ekim 2015 16:28

    Keşke bu açıklamayı yapmasaydınız bir dini cemaat daha siyasallaştı din iman diye ortaya çıkmayın artık

  • göktuğ30 Ekim 2015 16:20

    Hepiniz korktuğunuz için açıklama yapıyorsunuz . Yoksa herkes vicdanına göre oy kullanır. Allah'tan korkan başkasından korkmaz

  • Oyum cumhuriyete30 Ekim 2015 16:19

    Bence hdp oyunu verecektik ve şunu söyleseydi seni başkan yapmiyacagiz deseydi feto gibi benimde malıma ve canıma kastedersin oyüzden sana oy yok bizi düşman ilan edersin