E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIŞİD diye Türkmenleri bombaladılar!---

IŞİD diye Türkmenleri bombaladılar!

IŞİD diye Türkmenleri bombaladılar!
21 Haziran 2014 - 13:50 borsagundem.com

Irak ordusunun IŞİD’E düzenlediği hava saldırısında 40 IŞİD militanı öldürülürken yanlışlıkla 11 Türkmen de hayatını kaybetti

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Musul’a girmesi ile birlikte kaçarak Bağdat’a sığınan Irak ordusu, havadan karşı saldırıya geçti. Savaş uçakları ile Ayaza kasabasına düzenlenen saldırıda IŞİD militanlarının yanı sıra Türkmenler de öldü.

40 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜRÜLDÜ

IŞİD saldırıları sonrası karşı taarruza geçen Irak ordusunu ait savaş uçakları IŞİD militanlarının yoğun olarak bulunduğu Telafer ilçesine bağlı Ayaza kasabasına bomba yağdırdı. Irak ordusu, bu bombardımanda IŞİD militanın yanı sıra Türkmenler de öldürdü. Bombardımandan sonra Irak ordusu 40 IŞİD militanının öldürüldüğünü açıkladı.

TÜRKMENLERDEN AÇIKLAMA

Irak Türkmen Cephesi Telafer Sorumlusu Haşim Devlet, Irak ordusunun IŞİD’e yönelik hava saldırısında Ayaza kasabasında 6 ev ve bir camiyi de vurduğunu söyledi. Devlet, bombardımanda camiden çıkan 11 Türkmen’in yaşamını yitirdiğini, 20 Türkmen’in ise yaralandığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kasıtlı21 Haziran 2014 15:22

    kasıtlı türk katliamı yapılıyor. Allah şahit intikam alınacak. Türk kanı kana kan dişe diş