E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​IŞİD 15 Türk'ü daha kaçırdı---

​IŞİD 15 Türk'ü daha kaçırdı

​IŞİD 15 Türk'ü daha kaçırdı
17 Haziran 2014 - 23:30 borsagundem.com

Serbest bırakılan bir işçi, 15'i Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 60 işçinin IŞİD tarafından kaçırıldığını söyledi

Irak'ın Selahaddin İline bağlı Dor ilçesi ile Kerkük arasında bir inşaatta çalışan işçiler IŞİD tarafından kaçırıldı. Serbest bırakılan bir işçi, 15'i Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 60 işçinin IŞİD tarafından kaçırıldığını söyledi.

Irak'ta Dor ile Kerkük arasında bir Türk firmasına ait 100 yataklı bir hastane inşaatında çalışan işçiler IŞİD tarafından kaçırıldı. Örgüt kaçırdıkları işçilerden Sünni olanları serbest bıraktı. Serbest bırakılan bir işçi, 15'i Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, aralarında, Pakistan, Bangladeş, Nepal ve Türkmenistanlılar'ın da bulunduğu 60 işçinin IŞİD tarafından kaçırıldığını söyledi.  

IŞİD gecen hafta da Musul'u ele geçirdikten sonra Türkiye'nin Musul Başkonsolosu'nun da aralarında bulunduğu 49 konsolosluk görevlisi ile 31 kamyon şoförünü rehin alarak bilinmeyen bir yere götürmüştü.

AYRINTILAR GELİYOR...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır18 Haziran 2014 00:02

    Piyon işid işitki bu dünya sanada kalmayacak ne kadar kral roma kralına fıravuna kalmadı sana mı kalacak

  • kenan17 Haziran 2014 23:56

    işid yakında türkiyeye de girerse hiç şaşırmamak gerekir.güçleri yerinde.. bizim ülkemizde şavaşacak kimse yok, zaten içimizdeki pkk yandaşlarıda işidle bir olur bizi arkamızdan vurur. ATATÜRK'üm kalkta bir bak şu ülkenin haline al kumandayı eline, ikinci bir kurtuluş savaşını başlat

  • kenan17 Haziran 2014 23:54

    eee tırlarla giden silahlar, bakın nerelerde kullanılıyor..