E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİshak Alaton Alarko'nun büyüme planını açıkladı---

İshak Alaton Alarko'nun büyüme planını açıkladı

İshak Alaton Alarko'nun büyüme planını açıkladı
22 Şubat 2016 - 11:30 borsagundem.com

İshak Alaton, gazeteci Jale Özgentürk ile yaptığı söyleşide Alarko'nun gelecek planlarını açıkladı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Jale Özgentürk, haftasonu köşesinde İshak Alaton’a Alarko Holding’i sordu. Alaton, Alorko’nun enerjide büyüyeceğini ve bu yönde yaptıkları yatırımı anlattı. İşte Özgentürk’ün yazısındaki o bölüm.

İshak Alaton’a Alarko’nun geleceğini de sordum. Kısa süre önce yönetim kurulu başkanlığı görevini İzzet Garih’e devretmiş, oğlu Vedat Alaton da başkan yardımcısı olmuştu. Alaton, Alarko’nun stratejilerini üç yıl önce belirlediklerini söylüyor. Buna göre grubun enerjide büyümesine karar verdiklerini anlatan Alaton, şu bilgileri de veriyor:

“Karabiga’da büyük bir termik santral kuruyoruz. Yüksek bir teknolojiyi İthal ediyoruz 1.5 milyar dolar yatırım yapıyoruz. Konya’da güneş enerjisi yatırımımız var. 10 küsur lisans aldık. Yatırım tutarı 160 milyon Euro olacak. Türkiye’nin enerjiye her zaman ihtiyacı var.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Guester22 Şubat 2016 13:41

    EEE ne var yani hedge fon yötecisi falan ? Sende çıkar bir tane yetenekli borsacı karşılarına çıkaramazsın demi? Sen anca mütaaaahhhhit çıkar :)

  • Mali Müşavir22 Şubat 2016 12:26

    Sn Başbakan Konuşurken,ya kendimi bir şey içmiş zannediyorum,ya dinleyenleri ,ya da konuşanları..Memlekette iyi giden bir şey söyleyin yahu. İFLAS ERTELEME İSTEYEN FİRMALAR-Yakında ülkede KAYYIM sıkıntısı başgösterebilir. --STARPET--320 istasyonlu Akaryakıt dağıtım şirketi --AYNES GIDA........EEgenin en büyük Süt Firmalarınsan 1-GÜRTUĞ GRUP 2-Doğa Grup Yemeklik Yağ Pazarlama Satış ve Dağıtım İth. İhr. A.Ş 3-Köytür Piliç 4-Aziz Bebe Tekstil Giyim ve Tic. A.Ş. 5-Eyüboğlu Endüstri Ürün. Paz. ve Tic. Ltd. Şti, EYB Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 6-Gold Teknoloji Marketleri 7-Nursan Çelik 8-Sezon Pirinç-Türkiye bakliyat sektörünün en büyük firması 9-PETROTÜRK 10-Yazgan Şarapçılık 11-Samsun Yem

  • V.H.Y22 Şubat 2016 11:44

    SOROS UN TÜRKİYE HEC FONU İŞLETMECİLERİ..SOROSUN HER TÜRLÜ PARA AKIŞININ VE ÜLKEDEKİ PARA AKIŞINA DAYALI EYLEMLERİN YAPIÇI HEC FONU YÖNETİCİLERİ