E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşçi Forumu Kadıköy'de ---

İşçi Forumu Kadıköy'de

İşçi Forumu Kadıköy'de
26 Nisan 2014 - 09:09 borsagundem.com

İşçi Forumu 1 Mayıs öncesinde bugün saat 16’da Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda toplanıyor

1 Mayıs’ı Taksim’de kutlamak isteyen işçi örgütleri ile hükümet arasındaki anlaşmazlık devam ederken, işçiler bugün Kadıköy’de durum değerlendirmesi yapacak. Bugün saat 16’da Yoğurtçu Parkı’nda yapılacak forum için aşağıdaki duyuru yapıldı.
“Bizler, fabrikalarda, maden ocaklarında, inşaatlarda, tersanelerde, okullarda, hastanelerde, plazalarda, ofislerde, evde ve sokakta, her yerde  çalışarak, emeğimizi satarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.
Ağır çalışma koşulları, iş cinayetleri, meslek hastalıkları, düşük ücretler, güvencesizlik, esnek çalışma ve taşeronlaştırma, örgütlenmeye karşı işten atılma, krizleri bahane ederek yapılan toplu işten çıkarmalar, performans değerlendirmesi adı altında oynanan onur kırıcı oyunlar, ödenemeyen faturalar, yalnızlık, depresyon, her şeye ve herkese güvensizlik ekmeğimize göz dikenlerce bize dayatılıyor.
Emek hırsızlarına karşı iş yerlerinde sendikalı olarak çalışmak için mücadele veren taşeron ve kadrolu işçiler, kendi bağımsız sendikalarını kurmak için emek verenler, çeşitli iş kollarında çalıştıkları iş yerlerinde bir arada durmaya çalışarak, yok sayılan haklarını geri almaya çalışan emekçi öz örgütleri , işçiler ve işsizler olarak deneyimlerimizi birbirimize aktarmak, aynı yanlışları tekrarlamamak, kardeşlerimizin yoluna ışık tutmak için bir araya geliyoruz.
26 Nisan Cumartesi günü Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda Saat:16:00’da yapılacak forumda birlik ve dayanışma için buluşuyoruz.”
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)