E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİş Yatırım karını artırdı---

İş Yatırım karını artırdı

İş Yatırım karını artırdı
27 Ekim 2017 - 10:33 borsagundem.com

2017 dokuz aylık finansal sonuçlarını açıklayan İş Yatırım Menkul Değerler’in (ISMEN) solo net kârı yıllık %85 artışla 125,7 milyon TL olurken özkaynak kârlılığı %28’e yükseldi

İş Yatırım, dünyada yaşanan gelişmelerin gölgesinde yatırım iştahının arttığı ve makro-ekonomik beklentilerin iyileştiği 2017 yılının dokuz aylık döneminde büyümeye ve kârını artırmaya devam etti.

 İş Yatırım Genel Müdürü Rıza Kutlusoy konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:
Ürün ve hizmet geliştirilmesindeki yenilikçi yapımız, teknolojiyi faaliyetlerimize entegre edebilme yeteneğimiz ve farklı faaliyetlerden dengeli gelir yaratabilme özelliğimiz başarımızı sürdürülebilir hale getirirken, stratejik yönetim açısından da rekabet avantajı sağlamaktadır.

 ISMEN hissesinin pay sahiplerinin sene başından bugüne elde ettikleri %80 getiri de, finansal performansımızı tamamlayıcı niteliktedir.

 Yüksek verimlilik ve sürekli artan bir enerjiyle çalışmaya devam ederek ortaklarımız, müşterilerimiz ve diğer bütün taraflar için değer yaratmaya devam etmeyi hedefliyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)