E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİş GYO için ÇED dosyası görüşe açıldı---

İş GYO için ÇED dosyası görüşe açıldı

İş GYO için ÇED dosyası görüşe açıldı
09 Kasım 2016 - 14:58 borsagundem.com

İş GYO'nun Ege Perla AVM Kapasite Artışı projesi ile ilgili ÇED Başvuru Dosyası görüşe açıldı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılması planlanan Ege Perla AVM Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"İZMİR ili KONAK ilçesi sınırları içerisinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılması planlanan EGE PERLA AVM KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci
başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 22/11/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde
proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 15,92
En Yüksek: 16,21
En Düşük: 15,78
Değişim -0,50 %
FK: 4,87
PD / DD: 0,56
İşlem Hacmi 207.201.540
Toplam Adet: 12.975.572
Ağırlıklı Ort.: 16,00
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ09 Kasım 2016 16:27

    bu ÇED ler sanırım tamamen formaliteden ibaret, yoksa kimsenin görüşe taktığı falan yok, istanbul da bunca AVM açıldı hangisi halk a soruldu?