E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan ABD'ye bir tehdit daha---

İran'dan ABD'ye bir tehdit daha

İran'dan ABD'ye bir tehdit daha
07 Ocak 2020 - 12:31 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Yardımcısı Seyyid Abbas Irakçi, ABD Başkanı Donald Trump bölgeye yönelik maceracılığının sonuçlarını göreceğini vurguladı.

ABD Başkanı Trump’ın tehditlerine cevap veren Irakçi, İran milletini tehdit etmek yeni bir konu olmadığını, İran milleti son kırk yılda ABD tehditleri altında yaşadığını ve gelişerek daha güçlendiğini belirtti.

Süleymani cenazesinde izdiham! Ölü ve yaralılar var

İran gerginliği sonrası savunma sanayisi hisseleri yükseliyor

Bu tür tehditler bundan önce ABD’nin eski başkanları tarafından denendiğini ve başarısızlıkla sonuçlanan durumlar olduğunu belirten Irakçi, İran milleti zorbalığa ve tehditlere boyun eğecek bir millet olmadığını ispat ettiğini vurguladı.

Irakçi ayrıca Trump bölgeye yönelik tehlikeli bir maceraya atılıdğını ve sonucunu da göreceğini, Irak parlamentosu Amerikalı terörist askerlerin ihraç edilmesine oy vermesi bunun ilk işareti olduğunu kaydetti.

İşte İran’ın intikam planı

İran, ABD ordusu ile ona bağlı kurum ve şirketleri "terörist" ilan etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Delikanlı07 Ocak 2020 18:29

    Merak etmeyin komşularından biri hainlik yapmazsa ya da içerden karışmazsa amerika iran a hiç bir şey yapamaz.10 bin km öteden askeri güce devamlı takviye yapmak kolay değil.gücünü halkından alan ülkeleri yıkamazsın.iran türkiye bunlar devlet geleneği olan binlerce yıllık devletler.hasar alır ama yıkılmaz.sonucu anlaşmayla sonuçlanır.bunu bir yere not edin.

  • : )07 Ocak 2020 18:03

    her 3 yılda bir birileri ABD ye efeleniyor. Ama tek tek efelenenler yok oluyor... saddam...kaddafi...barzani..talabani...işid...mısır da bazı zatlar... esad...elkaid... bu efelenenler birbirleriilede savaşması, gizliden gizliye birbirleri ile iş hesaplaşma yapmasıda ilgin. kazanan hep ABD iran sırada.. iran diğerlerini izledi. hatta düşmanlarını ABd ile bir olup el altından imha etti. sonu. sora irana geldi : ))) İran açıklama yapmış mış.... Kaddafi için ilk açıklamamılş. REis dmeişti... nato libyaya girmemeli. aradan bir kaç yıl geçti Kaddaffi bulunduğu görevden istifa etmeli... yaa garip dunya ve çıkartlar ABD 17 üssü var ortadoğuda.... askeri üss

  • fafa07 Ocak 2020 17:17

    Amerika'ya bir şey yapamazsınız ,bari dünyayı germeyin.Allah Amerika'nın şerrinden korusun.Allah,Müslüman ülkelere akıl versin.