E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'da okullar virüs nedeniyle tatil edildi---

İran'da okullar virüs nedeniyle tatil edildi

İran'da okullar virüs nedeniyle tatil edildi
05 Mart 2020 - 13:23 borsagundem.com

İran'da korona virüs nedeniyle okullar ve üniversiteler 20 Mart'a kadar tatil edildi. Öte yandan İran'da korona virüs nedeniyle ölü sayısı 107'ye, vaka sayısı 3 bin 513'e yükseldi.

İran Sağlık Bakanı, 20 Mart'a kadar korona virüs nedeniyle ülkedeki tüm okul ve üniversitelerin kapalı olacağını açıkladı. Diğer taraftan, ülkede  ölü sayısı 107'ye vaka sayısı 3 bin 513'e yükseldi. 

Daha önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar ve 23 milletvekilinin de korona virüse yakalandığı açıklanmıştı. İran'ın önde gelen din adamlarından, eski Vatikan Büyükelçisi Hüccetülislam Hadi Hüsrevşahi ve Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Üyesi Muhammed Mirmuhammedi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

İran'da tüm spor faaliyetleri durduruldu

Ruhani: Virüs İran geneline yayıldı

Korona virüs nedeniyle İran Kadınlar Futbol Ligi maçları ertelendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir05 Mart 2020 15:59

    ne oldu gene yayınlamadız  (6) 

  • misafir05 Mart 2020 15:58

    yav yeter artık hep bu site bu haberi yapıyor panik havasından çıkarınız ne  anlamadım hep virüs virüs.daha bu virüs den ölenlerin sayısı dünyada grip den ölen insan sayısına ulaşmadı ama bakıyorumda hep bu site her yarım saat de pişirip pişirip şişirip şişirip getiriyor haberi yeter artık bunu yayınlayın artık kac oldu yayınlamıyorsunuz