E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak Türkmen Cephesi: PKK uyuşturucu ticareti yapıyor---

Irak Türkmen Cephesi: PKK uyuşturucu ticareti yapıyor

Irak Türkmen Cephesi: PKK uyuşturucu ticareti yapıyor
02 Ocak 2021 - 23:27 borsagundem.com

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, terör örgütü PKK’nın Irak'ın Kerkük kentinde piyasaya uyuşturucu sürerek gençleri zehirlemeye başladığını söyledi.

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "terör örgütü PKK, Kerkük'te uyuşturucu ticareti başlatarak gençleri zehirliyor" dedi.

Salihi, yıllardır Irak Türkmen Cephesi kadrolarına karşı suikastlar düzenleyen terör örgütünün bu kez Kerkük'te uyuşturucu ticaretine başladığını ifade etti. ITC Başkanı, Irak'taki terör örgütlerine karşı başlatılan mücadelenin PKK'yı da kapsaması gerektiğine vurgu yaptı.

Salihi, uluslararası çapta terör örgütü olarak tanınmış PKK'ya karşı mücadelede Irak hükümetinin sorumluluğunu yerine getirmesi ve ciddi adımlar atmasını istedi.

Bingöl'de teröristlere ait mühimmat ele geçirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI03 Ocak 2021 16:24

    pkk denen it sürüsünü geberteceksin .

  • fafa03 Ocak 2021 11:56

    PKK'nın uyuşturucu ticareti yaptığını bilmeyen mi var.Avrupa da biliyor,Amerika da.Bizden başka mücadele eden yok.Bizde de bazı yetkililer ya içinde ya da yardımcı.

  • pala03 Ocak 2021 04:33

    pkk türkiye üzerinde avrupaya da gönderiyor uyuşturucu. bizimkiler gibi siz de alın rüşvetinizi ses etmeyin

  • Aks1503 Ocak 2021 11:21

    Bizimkiler dedigin kim. Sen ve sulalen mi

  • Karagülle03 Ocak 2021 00:19

    Eee sizde özel bir birim kurun.yakaladığınız pkk mensubunu yağlı kazığa oturtun.orada pkk ile iç içesiniz gayet güzel avlayabilrsiniz.