E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYazılımiPhone'un kralı Candy Crush oldu---

iPhone'un kralı Candy Crush oldu

iPhone'un kralı Candy Crush oldu
18 Aralık 2013 - 17:38 borsagundem.com

Apple, Türkiye App Store’u için yılın en popüler uygulamalarını yayınladı!

Apple geçen sene olduğu gibi küreselde ve Türkiye’de 2013 yılının en fazla indirilen uygulamalarını yayınladı. Hem küreselde hem Türkiye’de en fazla indirilen bu yıl Candy Crush oldu.
Apple indirme sayılarıyla ilgili bilgi vermeden ilk 10 uygulamayı ücretli ve ücretsiz olmak üzere sıralayıp sunarken, Candy Crush’ın indirme sayısını yapımcısı King’in rakamlarıyla paylaşalım. Android ve iOS’ta 500 milyondan fazla indirmeye ulaşan Candy Crush’ın oynanma sayısıyla 150 milyardan fazla.
Geçen senenin birincisi YouTube bu sene küreselde ikinciliğe gerilerken Türkiye’de 4. sırada yer aldı. Ülkemizde ücretsiz en popüler 10 uygulamanın 3′ü iletişim odaklı.
 
Türkiye App Store’unda 2013′ün en popüler ücretsiz uygulamaları


 
Ücretsiz ilk 10′da beşinci sırayı Tango alırken Whatsapp 6. sırada yer almış Viber ise 10. sıradan listeye girmiş. Mobil mesajlaşmanın ülkemizde ne kadar sevildiğini ikinci 10 listesinden de anlayabiliyoruz. Mobil iletişim odaklı Line, WeChat, MessageMe, Skype, Facebook Messenger ikinci 10′un yarısını oluşturmuş .
 
Türkiye App Store’unda 2013′ün en popüler ücretli uygulamaları


Webrazzi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)