E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYazılımVLC yakında Windows Phone telefonlarda---

VLC yakında Windows Phone telefonlarda

VLC yakında Windows Phone telefonlarda
08 Aralık 2013 - 13:02 borsagundem.com

Popüler medya oynatıcısı VLC yakında Windows Phone işletim sistemli mobil cihazlarda kullanıma sunulacak

Dünyanın en çok kullanılan medya oynatıcıları arasında olan VLC'nin geliştiricileri yazılımın Windows Phone versiyonunu çıkaracaklarının müjdesini verdiler. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda bir başka medya oynatıcı devi olan Winamp bu ay içerisinde hizmet vermeyi sonlandıracağını duyurmuştu. Winamp'ın bu vedasındaki en büyük nedenlerden biri olan VLC'nin mobil pazara yönleniyor oluşu oldukça sağlam ve mantıklı bir adım. Winamp'ın masaüstü versiyonunun son senelerde ilgi görmemesine rağmen mobil versiyonunun gerçekten büyük bir başarı yakalamış olması bunun kanıtı olarak gösterilebilir.
VLC geliştirici ekibi geçtiğimiz sene VLC'nin Windows 8 versiyonunun geliştirilmesi için açılan Kickstarter kampanyası ile geliştirme masraflarını karşılamak için bağış toplamaya çalışmıştı. Bu bağış toplama kampanyası başarılı olmuş ve VLC'nin Windows 8 versiyonunun geliştirilmesi için gerekli bütçe hazırlanmıştı. Ekip son olarak projenin Kickstarter sayfasında yaptığı güncelleme ile VLC'nin Windows 8 versiyonunun çıkış yapmaya çok yakın olduğunu duyurdu. Sadece birkaç düzeltilmesi gereken hatanın VLC'nin Windows 8 versiyonunun çıkışının önünde engel olduğunu söyleyen geliştiriciler önümüzdeki haftaya VLC'nin yeni versiyonunun çıkabileceğini açıklıyor.
VLC'nin Windows 8 versiyonunun çıkışının ardından Windows Phone versiyonunu çıkarmanın sadece birkaç hafta alabileceğini de belirten geliştiriciler Lumia gibi Windows Phone işletim sistemi kullanan telefonları tercih eden kullanıcılara müjdeli haberi veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)