E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriIntel, tarihinin en yüksek 3 aylık zararını açıkladı---

Intel, tarihinin en yüksek 3 aylık zararını açıkladı

Intel, tarihinin en yüksek 3 aylık zararını açıkladı
28 Nisan 2023 - 00:48 borsagundem.com

Dünyanın en büyük mikroçip üreticilerinden Intel, yılın ilk çeyreğinde 2,8 milyar dolarla şirket tarihindeki en yüksek 3 aylık zararını bildirdi.

İntel'in 2023 ilk çeyrek geliri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 azalışla 11,7 milyar dolara geriledi. Şimdiye kadarki en yüksek 3 aylık zararını bildiren şirketin ilk çeyrek net zararı 2,8 milyar dolar oldu.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )28 Nisan 2023 08:25

    Bir çok ülkede 2 el kullanım olursa sanada mama olmaz :D dolar o kadar yukseki bazı bapzar paylarını pahalılıkdan kaybettın.... TC de basır orta ayar PC alsan 20 bin tl :D ... ki sanal pc ler daha mantıklı oluyor. evinde basıt bir pc ile bir proje yapsan, projeyı demo çalıştırsan bekleme süren dandık pc de 10 dk dıyelım... ama sen ev pc den, sanal makınaya bağlanıyorsun. sanal makına çok guçlu. içinde yaızlımı çalıştırıyorusn anında çalışıyor :D yanı birazda farklılıklar oluyor gibi dünyada .. kazım işleri içinde bir talep düştü. kovidde evler ekapandı herkes tuketımı bol bol yaptı  ve 2. el bollaştı... vb. vb.