E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemInstagram ve Facebook Bayraktar'ı sansürledi---

Instagram ve Facebook Bayraktar'ı sansürledi

Instagram ve Facebook Bayraktar'ı sansürledi
12 Mayıs 2021 - 08:54 borsagundem.com

Instagram ve Facebook, Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın Mescid-i Aksa'da çıkan yangını şarkı söyleyerek ve dans ederek izleyen Yahudilerin bulunduğu videoyla ilgili tepki paylaşımını 'nefret söylemi' gerekçesiyle kaldırdı.

Instagram ve Facebook, Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın Mescid-i Aksa paylaşımını kaldırdı. Bayraktar, Filistin'e destek mesajını kaldıran Instagram'a tepki gösterdi.

"İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜZ BATSIN"

Twitter hesabından açıklama yapan Selçuk Bayraktar, ''Instagram aşağıdaki paylaşımımı "nefret söylemi" diyerek kaldırmış. Çocukları, sivilleri katletmek, mabedleri yakıp izlerken şarkılar eşliğinde dans etmek nefrettir, vahşettir, katliamdır. Sizin fikir özgürlüğü, insan hakları diyen ikiyüzlülüğünüz batsın!'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir tweet daha atan Bayraktar, "Facebook da bu ikiyüzlü sansür ve kara propagandanın araçlarından. Birçok kez denememe rağmen aynı videoyu yüklemeye bile müsaade etmedi." ifadelerine yer verdi.

Hamas'tan roketlere devam: 2 İsrailli öldü

İsrail savaş uçakları Gazze'de 9 katlı binaya bomba yağdırdı

İsrail'den skandal açıklama: Bedel ödeyecekler...

İsrail'in Lid kentinde OHAL ilan edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.