E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriING Bank'tan personeline izin rahatlığı---

ING Bank'tan personeline izin rahatlığı

ING Bank'tan personeline izin rahatlığı
13 Nisan 2018 - 11:43 borsagundem.com

ING Bank sektörde bir ilki gerçekleştirdi ve çalışanlarının hayatını izinlerle kolaylaştırdı

“Eski Köye Yeni Adet” getiren bankacılık anlayışıyla hizmet veren ING Bank, yalnızca müşterilerinin değil, çalışanların da hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyor. Türkiye’de bankacılık sektöründe bir ilk olan FlexING programı ING Bank çalışanlarına esnek çalışma saatlerinin yanı sıra haftada 2 gün istenen yerden çalışma imkanı da sunuyor. ING Bank’ta ayrıca, annelere bebek 6 aylık olanak kadar ücretli izin, ebeveynlere Karne Günü İzni, Kreşe Alışma İzni, Okulun İlk Günü İzni gibi hayatı kolaylaştıran haklar sağlanıyor. 

FlexING programı sayesinde ING Bank çalışanları iş hayatlarını kendileri programlıyorlar, sosyal hayatlarındaki ihtiyaçları ile iş yaşamlarını dengeli bir şekilde yönetebiliyorlar. Programda yer alan “SaatlerimFlexi” uygulaması, esnek çalışma saatleri ve yarı zamanlı çalışma olanağı sunarken, “YerimFlexi” uygulaması ise çalışanlara uzaktan çalışma imkanı veriyor ve haftada 2 gün çalışma yerinin çalışan tarafından seçilmesine olanak sağlıyor.

Çalışanlarının iş ve özel yaşam dengesini sağlamaları için çalışan ve bu amaçla birçok program ve uygulama hayata geçiren ING Bank, Birleşmiş Milletler’in HeForShe kampanyasının da destekçisi olarak kadın çalışmalarına destek veriyor. ING Bank, HeForShe kampanyası doğrultusunda kurum içinde düzenli olarak gerçekleştirdiği “HeForShe yemekleri” ile özellikle kadın çalışanlarının ihtiyaç ve beklentilerini görerek, bunlara çözüm olacak yeni uygulamaları hayata geçiriyor.

Bebek 6 aylık olana kadar annelere ücretli izin

“Çocuğum ve Ben” programı altında hayata geçirilen esnek ve yenilikçi uygulamalar ile ING’li anne ve babalara sunulan Okulun İlk Günü İzni, Karne Günü İzni, Turuncu Gün, Kreşe Alışma İzni, Bebeğim Olacak İzni, Bebeğin 6 Aylık Olana Kadar Ücretli İzin, 10 Günlük Babalık İzni gibi izinler ve hâlihazırda sayısı 74 olan süt odaları da program kapsamında ING’li anne ve babalara sunulan imkanlar arasında yer alıyor. 

ING Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahar Şansal, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “ING Bank olarak çalışanlarımızın iş ve özel yaşamlarını dengede tutmak adına ve özellikle anne çalışanlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına bir seri uygulama hayata geçiriyoruz. Çalışanlarımızın özel yaşamdaki sorumluluk ve ihtiyaçlarını rahatça karşılayabileceği daha esnek bir iş yaşamı inşa etmek en büyük hedefimiz. Okulun İlk Günü İzni’nden bugüne kadar 644’ü kadınlar tarafından olmak üzere toplam bin 29 kez, Karne Günü İzni’nden 256’sı kadınlar tarafından olmak üzere toplam 457 kez, Çocuğumla Turuncu Gün İzni’nden ise 263’ü kadınlar tarafından olmak üzere toplam 411 kez yararlanıldı. Bebeğim Olacak İzni’nden ise 256 kez yararlanıldı. Günden güne artan kullanım rakamları sunduğumuz uygulamalarımızla çalışanlarımızın iş hayatlarına ek olarak özel hayatlarını da kolaylaştırıcı çözümler sunduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)