E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnfo Yatırım’ın ücretsiz Yatırımcı Okulu Projesi’ne büyük ilgi---

İnfo Yatırım’ın ücretsiz Yatırımcı Okulu Projesi’ne büyük ilgi

İnfo Yatırım’ın ücretsiz Yatırımcı Okulu Projesi’ne büyük ilgi
03 Nisan 2024 - 11:10 borsagundem.com

İnfo Yatırım'ın yatırımcıların daha bilinçli ve donanımlı olması adına verdiği eğitimler büyük ilgi görüyor. Ücretsiz eğitimlere katılmak için İnfo Yatırım’ın internet sitesinden ve sosyal medya kanallarından anons ettiği formları doldurmak yeterli.

30 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, sermaye piyasalarına nitelikli, bilgili, bilinçli yatırımcılar kazandırmak, finansal okuryazarlığı arttırmak adına sektöre değer katmaya devam ediyor. İnfo Yatırım, bu amaçla geliştirdiği Yatırımcı Okulu Projesiyle binlerce yatırımcıyı, piyasa uzmanları, ekonomistler ve profesyonel yöneticileri gerek yüz yüze gerekse dijital kanallardan bir araya getirerek ücretsiz eğitimler veriyor. İnfo Yatırım bu ücretsiz eğitimlerle sermaye piyasası araçları, temel ve teknik analizler, başarılı portföy oluşturma teknikleri, VİOP, kaldıraçlı ürünler gibi teknik konuların yanı sıra verilere dayalı içgörüler ve tüm sermaye piyasası faaliyetlerini etkileyen makroekonomik trendler konusunda da yatırımcılara değerli bilgiler sunuyor. 22 Ekim 2022 tarihinde başladığı bugüne kadar gerçekleşen 14 eğitimde 10 binden fazla yatırımcıya ulaşan İnfo Yatırım yatırımcıların gösterdiği ilgi nedeniyle projeyi genişleterek sürdürüyor.

Son olarak ünlü iktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez ile düzenlenen online eğitimi ile yoğun ilgi gören ve Türkiye’nin dört bir tarafındaki yatırımcıları bir araya getiren İnfo Yatırım’ın önümüzdeki dönemde de piyasa uzmanlarıyla düzenlediği Yatırımcı Okulu’nda ücretsiz eğitim vermeye devam edecek.

“Yatırımcılarımızı dijital teknolojiler ve eğitimlerle desteklemeyi sürdüreceğiz” 

Yatırımcı Okulu ile ilgili İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül şunları söyledi: “İnfo Yatırım olarak ücretsiz eğitimlerimizle yatırımcılarımızla kurduğumuz yakın ilişkiler sayesinde 2023 yılında yatırımcı sayımızı 140 binin üzerine çıkardık. Yatırımcılarımız için hisse senetleri, sabit getirili kıymetler, kaldıraçlı ürünler ve riski önlemeye yönelik korunma amaçlı işlemler ile ilgili temel ve teknik eğitimlerimizle finansal okur yazarlığa katkı sağlamak için düzenli olarak ücretsiz eğitimler vermeye devam ediyoruz. Eğitimlerimizin ülke çapında ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Yatırımcılarımızı daha bilinçli ve donanımlı hale getirmek üzere kurduğumuz Yatırım Okulu projemizle, yatırım ekosisteminin gelişmesi sermayenin tabana yayılması, ülke ekonomisinin güçlenmesi için çalışmaya devam edeceğiz.”

İnfo Yatırım hakkında:

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler, sermayesi güçlü ve halka açık Hedef GSYO, Seyitler Kimya ve İdeal Finansal Teknolojiler, Hedef Yatırım Bankası, Zen GSYO, Hedef Portföy şirketlerini de bünyesinde bulunduran Hedef Grubu iştirakidir. İnfo Yatırım, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım–satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. İnfo Yatırım, Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermekte olup, faaliyet gösterdiği alanlarda etkinliğini giderek artırmaktadır. 2011 yılında halka arz edilen şirket Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir. Güçlü öz sermayesini, piyasalardaki tecrübe ve uzman kadrosunu teknolojik altyapı ile birleştiren İnfo Yatırım, 10’u İstanbul’da olmak üzere toplam Türkiye’nin 30 noktasında hizmet vermektedir. 

Dr. Mahfi Eğilmez İnfo Yatırım yatırımcıları ile bir araya gelecek

 

‘2023 En İyi Aracı Kurum’ ödülünü kazanan İnfo Yatırım’dan TradingView kampanyası

 

İnfo Yatırım banka dışı aracı kurumlar arasında varant ihraç eden ilk aracı kurum oldu

 

İnfo Yatırım 2023’te EMEA Bölgesi’nin ‘En İyi Aracı Kurumu’ seçildi

 

İnfo Yatırım, '2024 Finans Araştırma Raporu'nu açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 11,61
En Yüksek: 11,95
En Düşük: 11,56
Değişim -2,52 %
FK: 11,50
PD / DD: 2,10
İşlem Hacmi 20.798.170
Toplam Adet: 1.771.317
Ağırlıklı Ort.: 11,82
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)