E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnfo Yatırım 2023’te EMEA Bölgesi’nin ‘En İyi Aracı Kurumu’ seçildi---

İnfo Yatırım 2023’te EMEA Bölgesi’nin ‘En İyi Aracı Kurumu’ seçildi

İnfo Yatırım 2023’te EMEA Bölgesi’nin ‘En İyi Aracı Kurumu’ seçildi
25 Ocak 2024 - 11:32 borsagundem.com

Analist ve yatırımcılar tarafından küresel piyasalarda fırsatları tespit etmek için kullanılan grafik platformu TradingView kullanıcıları arasında yaptığı oylamada EMEA Bölgesi’nde 2023’ün “En İyi Aracı Kurumu’’ İnfo Yatırım seçildi.

Kendi sektöründe her zaman öncü olma misyonunu benimseyen Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, dünyaca ünlü işlem platformu TradingView’un kullanıcıları arasında yapılan oylamada Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Bölgesi’nde 2023’ün “En İyi Aracı Kurumu” seçildi. Gerçek kullanıcıların incelemelerine dayanan ve son üç aydaki derecelendirmelerin daha fazla ağırlık taşıdığı oylamada kullanıcılar İnfo Yatırım’a 5 üzerinden ortalama 4,7 puan verdi. İnfo Yatırım, TradingView masaüstü entegrasyonunun yanı sıra, Türkiye'de TradingView mobil uygulaması ile entegre olan ilk aracı kurum olarak öne çıkıyor. TradingView ile İnfo Yatırım hesabını entegre eden yatırımcılar, TradingView uygulamasında ücretsiz canlı veri de alabiliyor.

“Yatırımcılarımızı en gelişmiş teknolojilerle memnun etmeye devam edeceğiz”

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Sektörümüzdeki öncü rolümüzle iş birliği yaptığımız dünyanın gelişmiş grafik platformlarından biri olan TradingView kullanıcılarının yaptığı oylamada ‘EMEA Bölgesi’nde 2023’ün En İyi Aracı Kurumu’ seçilmemizden büyük mutluluk duyuyoruz. Yapılan oylamada 5 üzerinden 4,7 puan alarak oldukça yüksek bir skor elde ettik ve ‘şahane’ olarak nitelendirildik. Yatırımcılarımızdan gelen yorumlarının ayrıntılarına baktığımızda, uzman ekiplerimizin yakın ilgisi ve profesyonel teknik desteklerinden, başarılı Tradingview entegrasyonundan ve anlık canlı veri fırsatından duyduğu memnuniyetten ayrıca çok mutlu oluyoruz. İnfo Yatırım olarak, yatırım alanındaki gelişmiş dijital teknolojilerle fark yaratan inovasyonları ve yüksek katma değerli hizmetleri müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam edeceğiz.” 

İnfo Yatırım’ın TradingView aracı kurum sayfasına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://tr.tradingview.com/broker/infoyatirim/

iNFO Yatırım Hakkında:

1994 yılından bu yana sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler, sermayesi güçlü ve halka açık Hedef GSYO, Seyitler Kimya ve İdeal Finansal Teknolojiler, Hedef Yatırım Bankası, Zen GSYO, Hedef Portföy şirketlerini de bünyesinde bulunduran Hedef Grubu iştirakidir. İnfo Yatırım, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım–satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. İnfo Yatırım, Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermekte olup, faaliyet gösterdiği alanlarda etkinliğini giderek artırmaktadır. 2011 yılında halka arz edilen şirket Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir. Güçlü öz sermayesini, piyasalardaki tecrübe ve uzman kadrosunu teknolojik altyapı ile birleştiren İnfo Yatırım, 10’u İstanbul’da olmak üzere toplam Türkiye’nin 30 noktasında hizmet vermektedir.

İnfo Yatırım, '2024 Finans Araştırma Raporu'nu açıkladı

 

İnfo Yatırım’dan sanal borsa yarışmasında üniversitelilere eğitim ve ödül desteği

 

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Edirne’de buluşturuyor

 

İnfo Yatırım, 30. İrtibat Bürosu’nu Bursa’da açtı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 11,61
En Yüksek: 11,95
En Düşük: 11,56
Değişim -2,52 %
FK: 11,50
PD / DD: 2,10
İşlem Hacmi 21.613.260
Toplam Adet: 1.841.475
Ağırlıklı Ort.: 11,82
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)