E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Edirne’de buluşturuyor---

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Edirne’de buluşturuyor

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Edirne’de buluşturuyor
13 Aralık 2023 - 16:10 borsagundem.com

İnfo Yatırım, kaçırılmayacak bir organizasyonla yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bu kez 16 Aralık’ta Edirne’de bir araya getiriyor. İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’na internet üzerinden kayıt olan herkes ücretsiz katılabilecek.

Sermaye piyasalarında 33 yıllık deneyimi ve öncü olma misyonuyla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yatırım ekosisteminin daha bilinçli ve donanımlı olması adına sorumluluk üstlenmeye devam ediyor. İnfo Yatırım bu amaçla bir yandan ürettiği nitelikli içerikleri tüm iletişim kanallarından yatırımcılarla paylaşırken bir yandan da yatırımcıları piyasa uzmanlarıyla bir araya getirerek önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Yatırımcılar için fırsat

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını bir araya getirdiği yatırımcı buluşmalarının 11’incisini 16 Aralık Cumartesi Günü Edirne’de gerçekleştirecek. Saat 13.30’da başlayacak etkinlik Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda yapılacak. Yatırımcı Buluşması’nda finans ve piyasa uzmanları yatırımcılara, dünya ve Türkiye ekonomisi ile borsa başta olmak üzere sermaye piyasalarına ilişkin görüş, öneri ve değerlendirmelerini aktaracak.

Katılım ücretsiz

İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzunun moderatörlük görevini üstleneceği Yatırımcı Buluşmaları’na kayıt formunu dolduran herkes ücretsiz olarak katılabiliyor. 16 Aralık Cumartesi günü Edirne’de yapılacak etkinliğe katılmak için https://infoytrm.com/edirnetw linkine tıklanarak açılan sayfadan hemen kayıt olunabiliyor.  

iNFO Yatırım hakkında:

33 yıldır sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler, sermayesi güçlü ve halka açık Hedef GSYO, Seyitler Kimya ve İdeal Finansal Teknolojiler, Hedef Yatırım Bankası, Zen GSYO, Hedef Portföy şirketlerini de bünyesinde bulunduran Hedef Grubu iştirakidir. İnfo Yatırım, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım–satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. İnfo Yatırım, Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermekte olup, faaliyet gösterdiği alanlarda etkinliğini giderek artırmaktadır. 2011 yılında halka arz edilen şirket Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir. Güçlü öz sermayesini, piyasalardaki tecrübe ve uzman kadrosunu teknolojik altyapı ile birleştiren İnfo Yatırım, 11’i İstanbul’da olmak üzere toplam Türkiye’nin 30 noktasındaki istibat bürolarıyla hizmet vermektedir.

İnfo Yatırım’dan yatırımcılara dünyanın önde gelen grafik platformu TradingView hediye

 

İnfo Yatırım, 30. İrtibat Bürosu’nu Bursa’da açtı

 

İnfo Yatırım, 2023 3.çeyrekte net dönem kârını 7 artırdı

 

İnfo Yatırım’dan hesap açana 1 aylık Fintables Pro üyeliği hediye

 

İnfo Yatırım, yatırımcılarla piyasa uzmanlarını Borsa İstanbul’da buluşturdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 11,61
En Yüksek: 11,95
En Düşük: 11,56
Değişim -2,52 %
FK: 11,50
PD / DD: 2,10
İşlem Hacmi 20.798.170
Toplam Adet: 1.771.317
Ağırlıklı Ort.: 11,82
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hahikukuriku14 Aralık 2023 00:12

    kücük yatırımcıyı dinleyen var mı acaba.. he huhihi der geçerler. yıllardır bir şey olduğu yok.