E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİlköğretim yönetmeliğinde değişiklik---

İlköğretim yönetmeliğinde değişiklik

İlköğretim yönetmeliğinde değişiklik
14 Ağustos 2013 - 08:51 borsagundem.com

İlkokula başlayan öğrencilerin yaşlarıyla ilgili çıkan sıkıntıların ardından Milli Eğitim Bakanlığı yönetmelikte bir değişikliğe gitti

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Resmi Gazete'de yer alan Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 15'inci maddesinin ikinci fıkrasında yapılan değişiklik şöyle:
"Okul müdürlükleri, yaşça kayıt hakkını elde eden çocuklardan 66, 67 ve 68 aylık olanları, velisinin vereceği dilekçeyle, 69, 70 ve 71 aylık olanları ise ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuyla okul öncesi eğitime yönlendirebilir veya kayıtlarını bir yıl erteleyebilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tt14 Ağustos 2013 11:27

    Yaptığınız her şeyi elinize yüzünüze bulaştırıp karman çorman edip ondan sonra geri adım atıyorsunuz farkındamısınız ... "Denedik olmadı,kobay vatandaşlarımıza geçmiş olsun",uzmanlar bizden daha mı iyi bilecek,eğitimi sizden öğrenecek değiliz kafasıyla devam edin.Daha çok mağdur etmeye devam edeceksiniz halkı. Ne egitimcilerin nede psikologlarin fikrini almadilar, binlerce cocugun psikolojisini bozdular, velilere zorluklar yasattilar...Niye, ben dedim mi olur mantigi..Bir ulkeyi yonetmek sadece %50 oyum var demek ile olmuyor, cok daha fazlasi lazim...Bir ozur, bir istifa yada mantikli aciklama duydunuzmu ? hade şimdi biri çıkıpta itiraf etsin ; BU OPERASYON ESKIDEN HAFIZ YETISTIRMEK ICIN 15 OLAN YAŞI, 12 YE INDIRMEK, İMAM HATİPLERİN ORTA KISMINI AÇMAK İÇİN YAPILMIŞTIR. HAFIZ YETİŞTİRMEK İÇİN MİLYON TANE ÖĞRENCİNİN GELECEĞİ İLE OYNADILAR. OKULA BİR YAŞ GEÇ GÖNDERİLEN ÇOCUKLARI BİLE FİŞLEDİLER, ŞİMDİDE DÜZELTME YAPIYORLAR. YAZIKLAR OLSUN!!!olmayacağını insanlar uzmanlar dağlara, taşlara uçan kuşa anlattı bir size birde yüzde ellinize anlatamamıştı. EN BÜYÜK HATA ASLINDA NE BİLİYORMUSUNUZ : SİZSİNİZ