E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİlhami Koç Borsa İstanbul yönetiminde---

İlhami Koç Borsa İstanbul yönetiminde

İlhami Koç Borsa İstanbul yönetiminde
09 Haziran 2017 - 16:37 borsagundem.com

En kritik Genel Kurul’da seçilen yeni Yönetim Kurulu’na son üye olarak TSPB’yi temsilen İlhami Koç da girdi…

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM

Borsa İstanbul’un iki kez ertelendikten sonra dün yapılan ‘en kritik Genel Kurulu’yla Kurum’da yeni bir dönem başladı. Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ göreve devam ederken, genel müdür değişikliği yaşandı. Osman Saraç’ın yerine Halk Yatırım Genel Müdürü Murat Çetinkaya Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü koltuğuna oturdu.

10 kişilik Yönetim Kurulu seçimlerinde yeni isimler üyeliğe getirildi. Yeni Yönetim Kurulu da Genel Kurul’un bitiminde toplantıya geçti. Ancak ilk toplantı bir eksikle başladı. O ana kadar Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) kontenjanından Borsa İstanbul yönetimine girecek isim henüz netleşmemişti. O isim bugün netleşti: İlhami Koç.

Birlik yetkilileri Borsagundem.com’un “Borsa yönetimine TSPB’ni temsilen kim girecek?” sorusuna, “İlhami Koç” yanıtını verdi.

TSPB Başkanlığı görevini de yürüten Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu’na son üye olarak katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • O bu şu11 Haziran 2017 00:09

    Tspb yönetimi çözüldü, başkan sigortacı yardımcısı görevden alındı üçüncü güç biste gitti, buna birlik denir mi, başarı beklemek hayal