E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemS-400 için ikinci anlaşma imzalanacak---

S-400 için ikinci anlaşma imzalanacak

S-400 için ikinci anlaşma imzalanacak
14 Şubat 2018 - 12:05 borsagundem.com

S-400 hava savunma sistemlerinin ikinci partisinin teslimi için anlaşma imzalanması planlanıyor

Rusya ve Türkiye arasında S-400 hava savunma sistemlerinin ikinci partisinin teslimi için anlaşma imzalanması planlanıyor.

Rus haber ajansı TASS'ın askeri diplomatik kaynaklara dayandırdığı haberine göre, S-400 sistemlerinin ilk partisinin mayıs veya haziran 2020'de teslim edilmesini öngören anlaşmanın ardından tarafların ikinci partinin 2021'de teslimi için yeni bir kontrat imzalamalarının planlandığını ifade ediliyor.

Ayrıca yeni kontratta S-400'lerin kritik olmayan parçalarının Türk şirketleri tarafından üretilmelerinin yer alması da planlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek14 Şubat 2018 14:22

    Sevgili Demirkan, Batı Medeniyeti dediğin Yahudi (İsrail) - Hristiyan (Yunan) kültür birliğidir. Amerika bu temel üzerine kuruludur. İlk İncil Yunancadır ve Yahudi olmayanları yani Yunanlıların dinidir. Hristiyanlık Yahudilikten ayrılmıştır. Hristiyanlık Yahudilerden hoşlanmaz. Yunanlılar Yahudininin tarihi düşmanıdır ama artık BİZ söz konusu olunca birleşirler. Osmanlı güçlüyken Yahudiler bizdendi. Filistinliler kutsal Yahudi toprağı ve şehri üzerinde,Türkler ise kutsal Hristiyan toprağı ve şehri üzerinde yaşıyor. Anlıyorsun değilmi? Kıbrısta şu anki çözüm aslında İsrail ve Filistin çözümü. Evet bize Avrasya,Asya lazım.

  • demirkan 14 Şubat 2018 12:57

    BİZE İŞBİRLİĞİ LÂZIM.DÜRÜSTLÜK LÂZIM.GÜVEN LÂZIM. ŞU ABD ŞEREFSİZİNDEN Bİ VAZ GEÇELİM. İSRAİL YUNAN TARAFTARI ADİLER KALLEŞLER.