E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik Analizİki hisse için AL ve SAT tavsiyesi---

İki hisse için AL ve SAT tavsiyesi

İki hisse için AL ve SAT tavsiyesi
18 Aralık 2015 - 09:27 borsagundem.com

İş Yatırım bir hisse için 'AL', bir hisse için 'SAT' tavsiyesinde bulundu

İş Yatırım iki hisse için teknik analizde bulundu. İş Yatırım'ın raporuna göre, Yazıcılar Holding hisseleri için AL, Anadolu Efes için SAT tavsiyesinde bulunuldu.

Hedef Bant Alt Oranı:  0.7037

Stop-Loss Ust Oranı:  0.6241

Potansiyel %:             8.43%

*Yazıcılar Holding hisseleri Temmuz 2015’te Migros’ta hisse alımının tamamlanmasının ardından endeksin %30 altında performans gösterdi.

*Hissenin getiri potansiyeli 22.8TL/hisse olan hedef değerimize göre %79 getiri potansiyeli sunuyor.

* Yazıcılar Holding’in cari net aktif değer (NAD) iskontosu %56 seviyesine yükselerek çok cazip seviyelere geldi. Son 1 yıllık ve son 3 yıllık iskontoları sırasıyla %41 ve %42 seviyesinde.

*Anadolu Efes’in piyasa değeri Yazıcılar Holding cari NAD’inin %70’ini oluşturduğu için Yazıcılar’ın hisse fiyatı için oldukça iyi bir gösterge. Yazıcılar Holding’in değeri Anadolu Efes’teki %28 hissesinin değerine göre şuan %37 iskontolu işlem görüyor. Geçtiğimiz 3 ay, 1 yıl ve 3 yıl ortalamaları sırasıyla %30, %14 ve %20’ye göre oldukça cazip seviyelerde.

*Yazıcılar’ın Anadolu Efes’e göre iskontosu şuan ki seviyesi olan %37’den son 3 aylık ortalaması olan %30 seviyesine geri çekilmesi YAZIC AL - AEFES SAT tavsiyesinin %10 getiri sağlama olasılığına işaret ediyor.  

 

Mustafa Küçükmeral

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)