E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİki aracı kurumun faaliyetleri durduruldu---

İki aracı kurumun faaliyetleri durduruldu

İki aracı kurumun faaliyetleri durduruldu
01 Ocak 2014 - 13:47 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu, aracılık faaliyetler yürüten iki kurumun sermaye piyasası faaliyetlerinin geçici olarak durdurulmasına karar verdi

SPK, Ekspres Yatırım ile Eti Yatırım'ın sermaye piyasası faaliyetlerinin 31/12/2013 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle geçici olarak durdurulmasına karar verdi. Kararlar SPK Haftalık Bülteni'nde yer alırken, durdurma ile ilgili talep kurumlardan geldi.
Alınan kararlara şöyle:
''Sermaye Piyasası Kurulu tarafından, Ekspres Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin sermaye piyasası faaliyetlerinin kendi talebi üzerine 31/12/2013 tarihi saat 18.00 itibariyle 1 yıl süre ile geçici olarak durdurulmasına karar verildiği bildirilmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından, Eti Menkul Kıymetler A.Ş.'nin sermaye piyasası faaliyetlerinin kendi talebi üzerine 31/12/2013 tarihi saat 18.00 itibariyle 12 ay süre ile geçici olarak durdurulmasına karar verildiği bildirilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)