E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİhraç istenince istifa etti---

İhraç istenince istifa etti

İhraç istenince istifa etti
27 Aralık 2013 - 01:03 borsagundem.com

AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, istifasını açıkladığı twitter mesajında, "Kurtuluş savaşını yapan halk bunu da çözer" dedi


AK Parti MYK'sında kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Twitter'den partiden istifa ettiğini açıkladı.

Kalkan; “Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim. Sn.Erdoğan'dan önce tavır koydum. Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir. Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil, onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve  parti disiplini yolsuzlukları, hırsızlıkları, soygunu engellemek için vardır. Bu iş burada bitmez. Yüce Halkımız herşeyi görüyor. Hakem Halkımız olsun. Kurtuluş savaşı yapan bu Halk bunu da çözer." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin27 Aralık 2013 09:22

    PARA tatlıdanda tatlıdır.AKP yi günahım kadar sevmem,mevcut tüm partileri sevmem,hepsi aynı bu millet uyanması lazım,ne oldu AKP geldi ne oldu ?yolsuzluklar devam etti,daha önceki iktidarlar gibi meclisin yapısına bakın kaç kişis var işçi,memur,emekli,çiftçi,işsiz hemen diyebilirsiniz bu solcu,sosyalist bu sınıflar solcudur diye,ben solcu değilim,hiç bir partiyede oy vermiyorum,boş oy kullanıyorum,kaybeden rüşveti alan siyasiler değil saydığım bu kesimler kaybediyor zengin yine zengin fakir daha da fakir ve TÜRKİYE kaybediyor 11 yıl oldu hani ekonomi sağlam temeller üzerindeydi AKP du etsin ABD ye FED'E parasal genişleme gelişmekte olan ülkelere yaradı,11 yıl zaman diliminde Ekonomi sağlam temeller üzerine oturtulmadı,mahkemeler Askerler teröristle yargılamalar Başörtüsü vs devam etti Bu arada ABD ekonomisi aldığı önlemlerle düzeltmmeye başladı,10 yıl DOLAR 1650tlden 2013 mayıs ayına kadar gezi olaylar ve FED parasal genişleme sonlandırma planları çercevesinde çıkış açıklamaları ile DOLAR 1800tl e ançak gelebilmiş 10 yılda 150tl artmıaylık ortlama 15 tl neden önmel almadın AKP almadığın ortada DOLAR dayanmış 2014 tl ye yok demir yolu,marmaray,köprüler,havalimanlar,nükleer santraller,askeri muhimmat füze üretimi vs AL AKP SİZİ VE MİLLETİ TÜRKİYE!Yİ KURTASRSIN İCAARTLARINIZ Piyasalarda ZARAR 100 milyara dayandı, Pensilvanya cemmat'te ayrıca işin çabası,bu insanlar çok manyak bu adamın arkasından neden giderler o da insan,Allahımız tarafından ha şa peygamberlik görevi mi veril di? kendini peygambermi görüyor,kafir YORUMUZ YAZAN TÜRKİYE'Yİ SEVEN EMEKLİ VATANDAŞ

  • murat27 Aralık 2013 01:37

    bunlar kendi çıkarları için teker teker istifa ettirirler.... bu daha başlangıç, geçmiş olsun......