E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiİHMAD: Spekülatif---

İHMAD: Spekülatif

İHMAD: Spekülatif
03 Temmuz 2013 - 17:24 borsagundem.com

İhlas Madencilik, kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını bildirdi

İhlas Madencilik, olağanüstü fiyat hareketleriyle ilgili Borsa'dan istenen açıklama talebine cevaben, olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine yol açabilecek düzeyde henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anten kunten..05 Temmuz 2013 08:26

    engin beye katılıyorum. bu tür anten kuntemn tabela şirketleri kottan çıkarılmalı. madencilik faaliyeti 1 lira ise, borsadaki manipülasyon sabıkası en az 100 lira. amaçları halkı borsada kandırıp madeni borsadan çıkarmak. yatırımcı güveni olacaksa, böyle şirketlere hiç gerek yok..

  • engin03 Temmuz 2013 18:15

    hisse 8 leri gördü, enver orenın vefatı ıle birden 4 lere gerıledı, sonra tekrar cıktı ve sımdı 9 larda ama kucuk yatırımcı talebı bellı kı sıfır... sımdı soruyorum : sureklı bır artı yatırımı dılıne dolamış arkadaş bu senedden nıcın hıc bahsetmez ? tam bır tabela sırketı ve pıysa degerı belkı de islas holdıngı bile geçti .... yazık hemde cok yazık ... böyle hısseler kesınlıkle kotta çıkarılmalı...