E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİddia: Kiev 96 saat içerisinde düşebilir---

İddia: Kiev 96 saat içerisinde düşebilir

İddia: Kiev 96 saat içerisinde düşebilir
24 Şubat 2022 - 20:55 borsagundem.com

Üç ABD'li üst düzey yetkili, Rus ordusunun birkaç gün içinde KiÜç ABD'li üst düzey yetkili, Rus ordusunun birkaç gün içinde Kiev'i ele geçireceğini iddia etti. ev'i ele geçireceğini iddia etti.

İsminin açıklanmaması koşuluyla ABD basınına konuşan yetkililer, Rus ordusunun ilerlemesi doğrultusunda Kiev'in 96 saat içinde düşeceğini ve bir hafta içinde Ukrayna hükümetinin de devrileceğini ifade etti.

Eski üst düzey ABD istihbarat görevlisi Newsweek'e verdiği demeçte, "Hava ve topçu harekatı sona erdikten ve kara savaşı gerçekten başladıktan sonra, Kiev'in sadece birkaç gün içinde düşeceğini tahmin ediyorum. Ordu belki kısa bir süre daha direnebilir" dedi.

Adını açıklamayan bir NATO yetkilisi ise, "İlk 24 saat en kritik dönem" diye konuştu.

İNGİLTERE: RUS ORDUSU KİEV'E İLERLİYOR

İngiltere Savunma Bakanlığı, Belarus'taki Rus kuvvetlerinin Ukrayna'nın başkenti Kiev'e doğru ilerlediğini bildirdi.

Bakanlık, Twitter hesabından Ukrayna'daki gelişmelere ilişkin paylaştığı istihbarat güncellemesinde, Rusya'nın saldırılarının kara, hava ve denizden fırlatılan füzelerin kombinasyonu ve topçu bombardımanı yoluyla gerçekleştiğini belirtti.

Özellikle komuta kontrol ve hava savunma tesisleri olmak üzere askeri altyapının hedef alındığına işaret edilen paylaşımda şunlar kaydedildi:

"Belarus'taki Rus kuvvetleri Kiev'e doğru ilerliyor. Rusya, Kiev yakınlarındaki bir hava sahasına hava saldırısı düzenledi. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri kararlı bir direniş sergiledi ve önemli şehirleri elinde tutmaya devam ediyor. Kesin rakamlar şu anda belirsiz olsa da her iki tarafta da ağır kayıplar var."

Rusya savaştan önce 'virüsle' vurmuş!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü

 

Putin: Parçası olduğumuz dünya ekonomisine zarar vermeyeceğiz

 

AB liderleri Rusya'ya ilave yaptırımları görüşecek

 

Rusya'nın operasyonu gaz fiyatlarını fırlattı: Yüzde 60'ın üzerinde artış

 

ABD'ye ait F-35'ler Litvanya ve Estonya'da konuşlandırıldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kral 1325 Şubat 2022 01:45

    Yine Amerika gazına gelip savaşan bir ülke yine Amerika yanlış bıraktı uğrayayım piyon olarak kullandı bu sayede ruhlarda uluslarrasi yaptırımlar yine kazanan Amerika Avrupalıların şimdi amerikaya daha muhtaç yok tehlikedesiniz ne tehlikesi en tehlikeli ülke amerika

  • Mucise Reis ;)24 Şubat 2022 23:20

    Genelde iklimve hava koşullarına göre zırhlı birlikler hangi saatlerde ilerler oralarda ? sabah 5 gibi hamle yaptı yaptı, yoksa arkasını beklemeyın. Ben şahsen Rusya nın olayları büyüteceğini sanmıyorum. Yeterli seviyeye çekti işleri. Bölgesel olarak özerkliğin üzerine oynayacak. ukrayanda gözü yok. Çünkü ukrayna halkı darbe savaş vb zorlama ile yönetime rusya geçer ise, global olarak rusya büyük sorunlar yaşardaha ciddi yaptırımlar vb. o bakımdan özerk bölgeyi alacak, ukrayna yönetimini kendi haline bırakacak. Fazlasını alıpda başına birde milyonlarca aç, sürgün yemiş,  sivil katliamlar, kontrolsuz bir ülke, vb bırakmaz.

  • YORUM24 Şubat 2022 21:18

    Kanımca Zelinski bu gece ya ülkeyi terk eder veya bükemediği bileği öpmek zorunda kalacaktır, batı dünyasından beklediği yardıma karşılık “Allah yardımcın olsun” kabilinde ve biden in duası dışında başkaca bir hareket göremedi ve kaçınılmaz son olarak putin e teslim olmaktan başka seçenek yok gibi.

  • YORUM24 Şubat 2022 21:33

    Bu arada bu yorumum Putin i hakı bulduğum anlamı taşımaz, elbetteki bu bir işgal ve bu işgali şiddetle kınıyorum.

  • vatandaş24 Şubat 2022 21:16

    dogru söylemişsin kardeş tv de kimse savaş çıkmaz demiştir hepsi bir daha izlememek lazım basiretsizleri

  • Görürüz24 Şubat 2022 21:07

    Ne her gece o tv senin bu kanal benim dolaşan stratejist isminin önünde dr olan nede güvenlik uzmanı vs vs yim ama şunu öngerebilirim hiç bir geri zekalı 150 bin askeri ve bir o kadar techizatı maddiyatı külfeti bu kadar kısa süre ve az bir parça için oralara götürmez ve bunun karşılığı olarak dünyadan yaptırım alacağınıda bilir kazancı yüksek olmalı ki kaybını telafi etsin,doğal olarak hedefi kiev ve çeversidir ukraynaya az bir yer bırakıp veya hiç bırakmayıp zapt edecektir,o tarzanlar hikaye anlatıyor ok yaydan çıkmış geri vitesde yapamaz madara olur daha yeni başladılar.