E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi---

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
13 Nisan 2023 - 10:22 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine Ramazan Bayramı'nda trafik tedbirleri ile ilgili genelge gönderdi.


İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.

Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşların emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.

Okullarda ara tatil heyecanı!

 

Bayram ikramiyeleri için ödeme tarihleri belli oldu!

 

Okullarda ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleşiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)13 Nisan 2023 11:24

    Şuda önemli... bazı araçlar , resimde var. jantların ortasını , şişirme metaller, uzun çubuklar, farklı demir metal parlak ve ileri dışarıya çıkan eklemeler kullnıyorlar. sivil yollarda, şehir içi yollarda, okul alanlarında, yaya+şehiriçi duran trafikte bunlar yayalara zarar veriyor, ayaklarına çarpıyor, sürtüyor, trafikde başka araçlara sürtme yapıyor çiziyor vb. bunlar orjınal harici MODİFİYE VE YASAKTIR. bir çok minibüs, ağır vasıta bunları kafasına göre takmaya başladı. Gerçek manada bu araçlardaki modifiyeler ösktürülüp, cezalar kesilmeli. yani abuk subuk işlere para tahsil edecemdiye değil, gerçek denetimler ve gerçek yaya güvenliği için cezalar kesilmeli. drone uçur ceza kes yerine, yayaların sağlığına hayırlı işlere ceza kes. bir resim çek, yada poliler tutanak tut. cezayı kes. çok önemli can güvenliği için

  • Mucise Reis ;)13 Nisan 2023 11:20

    Araç farlarını da kontrol edin... Projektör gibi LED kullanan var...kaçak asya  malları bunlar, çin malları, trafik güvenliği tehdit ediyor ileri seviyede kullananlar var...  ölçüm yapan, fennimuayene tarzı makınalar ile trafik güzel ceza kesebilir, trafikte düzen sağlanabilir.... aynı biçimde filmcamlarıda ölçen cihazlar verilip polisce kullanılabilir.... Cezai işlem yapılacaksa sadece ışık,hız değil, diğer alanlardada yapılmalı. 

  • Ssk Emekli 13 Nisan 2023 10:48

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk